2777
2789
عنوان

سوپ برای بچه ۶ ماهه یادم میدین

360 بازدید | 9 پست

من دخترم ۶ ماهشو ی دو هفته ای هشت تموم کرده می خوام براش سوپ درست کنم ، چون فرنی و حریره خیلی وقته دارم بهش میدم می خوام تنوع بشه 

سوپ یا پوره هرچی بلدین بهم یاد میدین دستور پختشو ممنون میشم چون تجربه شو ندارم

من هويج و سيب زميني ميپختم بعد له ميكردم يكمم روش آب گوشت يا ماهيچه ميريختم تفت ميدادم يكمم كره وقتب حالت فرني ميشد برش ميداشتم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم😘

خواهش عزيزم.هرماه كه بزرگتر ميشد بر اساس چارت بهداشتش يه چيزي اضافه ميكردم. جو دوسر، جعفري گشنيز،لوبيا سبز،كدو حلوايي، عدس..

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

من  بچم تازه رفت تو ۵ ولی الان دو هفته است بهش سرلاک سوپ  میدم    یدونه پای مرغ رو  با یه پیاز کوچیک  دوتا قاشق برنج  سیب زمینی کوچیک    هویج کوچیک  میزارم میپزه   پای مرغ فقط عصارش میره توش اخرش در میارم  همه رو میکس  میکنم  بهش میدم   میگن پای مرغ  ویتامین  زیادی داره  و رشد قد بچه  اینا تاثیر میزاره 

من سوپ برا بچم گوشت یا ماهیچه هویج سیب زمینی کمی برنج همه رو میریختم میپخت آخراش هم گشنیز اضافه میکردم یه اپسیلون نمک اینو میکس میکردم هر چند بچه من هیچی نمیخورد   همه رو دور میریختم
مادرای بهتر از من هم آب قلم میگرفتن فریز میکردن هر بار تو سوپ کوچولوشون میریختن ( منتها ببخشید من یادم رفته چه سنی باید اینارو بدی بهش)
یه دکتر خوب کودکان هممیگفت کم کم سیب زمینی رو توی خورش خودتون بندازین ادویه نزنین میشه اون سیب زمینی رو به کوچولوتون بدین ( اینطوری کم کم به غذا عادت میکنن)
یا بادوم میشه خیس کرد پوست کند میکس کرد موقع میکس یکم آب جوش اضافه میکنیم که راحت میکس شه ( پلو میپزیم مثل شله زرد برنجش که شد ) آخرش اینو اضافه میکنیم بهش اون خیلی خوب
یه همکارم یادمه خرما هم اضافه میکرد