2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم لایت تخصصیم میکاپه ناخن و پاکسازی پوست هم بلندم مربی کراتین دوست صمیمیمه

شما میخواید آرایشگاه بزنید؟ یا اموزشگاه؟

من مدرک کراتین میخوام بگیرم خواهرمم میکاپ 

بنظرت میشه مثلا سه چهار شاخه من مدرک بکیر سه چهار تا هم‌اون بعد آرایشگاه بزنیم؟ یا همش باید به اسم یه نفر باشه‌؟

واینکه مرکز کراتین زدن چ مدرکی میخواد چیزی ازش میدونی عزیزم؟

مارا با گرفتن جان امتحان‌نکن‌ ازجان عزیزتر داشتیم که رفت💔
شما میخواید آرایشگاه بزنید؟ یا اموزشگاه؟ من مدرک کراتین میخوام بگیرم خواهرمم میکاپ  بنظرت میش ...

عزیزم برای ارایشگاه یاهمون سالن زیبایی باید فقط یکی تون 

۴ تا مدرک ارایشی و ۱ مدرک ارایش پیرایش داشته باشید که جواز کسب بدن

برای اموزشگاه فقط یک مدرک ارایشی و چندین مدرک که مربوط به مربی گری آزمون گری کامیپوتر و مدیریت تاسیس هست باید بگیرید 

اونم باز یکیتون

فقط میتونید از لحاظ مالی شریک شید

نه از لحاظ دیگه چون فقط اسم یه نفر رد میشه برای  این کارا

اگه میخواید فقط یه مرکز تخصصی بزنید

فقط یک مدرک کافیه

برای مدرک کراتین هم مدرک جدا نداره باید مدرک کار با مواد بگیرید که رنگ و لایت و این چیز هاهم جزعش میشه

عزیزم برای ارایشگاه یاهمون سالن زیبایی باید فقط یکی تون  ۴ تا مدرک ارایشی و ۱ مدرک ارایش پیرای ...

عزیزم آرایش  پیرایش یعنی چی؟ تو تونت زدم‌متوجه نشدم آخرش 🤦🏻‍♀️ 

پس من‌با مدرک کراتینم‌ میتونم‌مرکز کراتین بزنم باید رنگم‌ انوزش ببینم‌درسته؟

بعد مثلا میتونم صندلی هم‌اجاره بدم‌اونجا دیگه درسته؟

مارا با گرفتن جان امتحان‌نکن‌ ازجان عزیزتر داشتیم که رفت💔
عزیزم آرایش  پیرایش یعنی چی؟ تو تونت زدم‌متوجه نشدم آخرش 🤦🏻‍♀️  پس من‌با مدرک کراتینم‌ ...

آرایش پیرایش یه مدرک مادره

که از همه لاین ها یه کم توش هست

تا اون نباشه نمیتونی سالن بزنی

عزیزم آرایش  پیرایش یعنی چی؟ تو تونت زدم‌متوجه نشدم آخرش 🤦🏻‍♀️  پس من‌با مدرک کراتینم‌ ...

خب باید مدرک فنی حرفه ای داشته باشی

مدرک فنی حرفه ای کراتین جدا نداره

میشه کار با مواد 

کار با مواد رنگ و لایت و ایناهم جزعشه

اره عزیزم بعد از اینکه سالن زدی 

میتونی لتین های دیگه

مثل ناخن و مژه و...... اجاره بدی