2777
2789

پسر من ارنجش در رفته

دیشب بردیم عکس گرفتن بعد دکتر ارتوپد جاش انداخت 

بعد جا انداختن همچنان درد شدید داشت که دکتد گفت ممکنه به غضروف آسیب رسیده باشه برای اتل بست به مدت یه هفته

میخواستم بدونم کسایی که تجربه دارن ایا درد بعد جا انداختن طبیعیه؟ تا چند روز بعد ادامه داره؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
پسرم من آرنجش شکسته بود جا انداخت دیگه درد نداشت. در رفتگی رو نمیدونم.

شکستگی و که جا نمیدازن گچ میگیرن

اگه جا انداخته یعنی در رفته

پسرتون چند سالش بود؟ بعدش کلا درد نداشت دیگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دخترم اینجور شد اول بگم کسی ک یبار آرنجش در رفته بازم در معرض در رفتن هست، دختر من سه بار تو بچگیش اینطور شد عکس نگرفتم چون اشعه ضرر داره و طبق تجربه کاریم میدونستم در رفتگیه، پماد به نام ویشکا خریدم و دستشو خیلی آروم با انگشتم با پماد ماساژ میدادم بعد حوله گرم میزاشتم روش با این روش بدون درد اما تقریبا طی 12 ساعت بعدش جا افتاد، حالا شما این پماد رو بخرید و ماساژ بدین

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
سلام من دخترم اینجور شد اول بگم کسی ک یبار آرنجش در رفته بازم در معرض در رفتن هست، دختر من سه بار تو ...

یبار دیگه ی بچه دیدم ک دستش در رفته بود دکتر طی ی حرکت فوری جاش انداخت بچه خیلی گریه کرد، دوباره دستش تکون داده بود چون آتل نداشت در رفته بود.... 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

دخترم سه بار تا حالا که سه ساله در رفت دفعه اول سکته زدم نمیدونستم چشمه ولی بعدش برام عادی شد هر دفعه هم میبردم اورژانس بیمارستان سریع تا جا مینداخت آروم می‌شد دیگه انگار نه انگار 

دخترم سه بار تا حالا که سه ساله در رفت دفعه اول سکته زدم نمیدونستم چشمه ولی بعدش برام عادی شد هر دفع ...

منم این دفعه دومه 

دفعه اول تا جا انداخت اروم شد 

ولی ایندفعه هنوز درد داشت دکتر اتل بست 

میگم احتمالش هست جا نیوفتاده باشه؟