2777
2789
عنوان

بیمارستان شهدای تجریش

2330 بازدید | 11 پست

با اجازه از اونایی که توهین میکن

مجبورم اینجا سوال بپرسم 

بیمارستان شهدای تجریش کسی رفته بگه هزینه های دارو و درمان با بیمه تامین اجتماعی  چطوری هست دکترم مهری سالاری اصلا مطب شخصی نداره هیچ نظری از بیماران توی نت نبود نمی دونم خوبه یا نه

رسیدگی به بیماران خوبه

اذیتم نکنید چاره ای ندارم خدا آدم محتاج کسی نکنه 

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
خب چمران برو

عزیزم من یک بیماری نادر دارم فقط باید برم پیش فلووشیپ اختلالات حرکتی که ۳ تا دکتر تو تهران هست یکیش مهری سالاری هست از اصفهانم اصلا تهران نیامدم 

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یک بیماری نادر دارم فقط باید برم پیش فلووشیپ اختلالات حرکتی که ۳ تا دکتر تو تهران هست یکیش ...

خدا شفا بده .شماره تلفن بیمارستان و از نت پیدا کن تلفنی سوالات و بپرس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خدا شفا بده .شماره تلفن بیمارستان و از نت پیدا کن تلفنی سوالات و بپرس

بخشید مزاحم میشم عرض کنم فقط یک تلفن گویای نوبت دهی داره هیج سیستم پاسخگویی به بیمار نداره و گرنه حیوان و خر نیستم ندونم زنگ بزنم بپرسم مریض نیستم که تاپیک الکی بگذارم 

بخشید مزاحم میشم عرض کنم فقط یک تلفن گویای نوبت دهی داره هیج سیستم پاسخگویی به بیمار نداره و گرنه حی ...

عجب .منم بی احترامی نکردم که اینقدر ناراحت شدی😑

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اگر فقط این بیمارستان میتونید برید که خب چاره ای نیست اما اگه حق انتخاب دارید اسم بیمارستان هایی که می تونید برید رو بگید تا شاید بهتر راهنمایی تون کنم.این بیمارستان دولتی شلوغ ورسیدگی به دلیل حجم زیاد بیمار کم هست.از نطر هزینه هم مثل سایربیمارستان های دولتی تهران هست

من به شخصه مجبور نباشم اصلا نمیرم

سلام عزیزم ، ببخشید خواستم راهنمایی کنید البته امیدوارم خوب شده باشید، ببخشید مشاور به من گفته وسواس فکری دارم و باید پیش روانپزشک بدم و قرص بخورم میخواستم پیش دکتر شهریار موذنی برم اما گویا شما ناراضی بودید میشه منو راهنمایی کنید

عزیزم من یک بیماری نادر دارم فقط باید برم پیش فلووشیپ اختلالات حرکتی که ۳ تا دکتر تو تهران هست یکیش ...

سلام استارتر ، بیماریت بالاخره کنترل شد؟ متاسفانه یک بچه تو فامیل ما دکتر تشخیص دیستونی داده ، چرا عمل نمیکنی میگن درمان میکنه؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊