2821
2789

هیچکدومشو انجام ندادم' استرس گرفتم

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز میگم برم چمن راهرو و الاچیق بشورم حیات این هفته تموم میکنم بعدش میام سر وقت خونه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اتاق خودمون و اتاق بچه تموم شد چند روزه رفتیم سراغ آشپزخونه به این زودیم تموم نمیشه آخه یکم تعمیرم م ...

وای نگو ک تعمیرات کل خونه رو بهم میریزه 

ولی در کل موفق باشی😅😅😅

امروز میگم برم چمن راهرو و الاچیق بشورم حیات این هفته تموم میکنم بعدش میام سر وقت خونه 

اول از خونه شروع کنی بهتره ها

چون حیاط هر روز کثیف میشه😶😶😶

اول از خونه شروع کنی بهتره ها چون حیاط هر روز کثیف میشه😶😶😶

برا ما برعکس خونه زودتر کثیف میشه حیات فردا تعمیرات هم داره فقط منتظرم بیاد بره جمع کنم حیاتو خیلی ریخت و پاش شده

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز