2777
2789
عنوان

عدم اعتماد به نفس

1202 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،امیدوارم حالتون خوب باشه. من یکم مشکل اعتماد به نفس دارم یعنی به این صورت که فکر میکنم خوب نیستم،زیبا نیستم،کافی نیستم و کلا از اون دسته از آدمهام که با خودشون،ظاهرشون و توانایی هاشون نمیتونن ارتباطِ درست بگیرن. همیشه خود کم بین هستم و شدیدا خجالت میکشم و به هیچ وجه نمیخوام کسی از این حقارتِ درونی آگاهی پیدا کنه...

از طرفی گاهی به مردم حق میدم که از من خوششون نیاد چون به حدِ کافی خوب نیستم اما آیا واقعا همینطور هست یا که من با خودم خیلی بد، رفتار میکنم؟

شما چاره یا حرفی دارید که بتونه بهم کمک کنه؟

🍃خودت باش،راحت باش🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نیاز به اینکه بقیه تاییدت کنن نداری همین که خودت خودتو دوست داشته باشی کافیه ...

من از آدمها نخواستم تاییدم کنن،از آدمها خواستم تا راهنمایی کنن چطور میشه خودم رو دوست داشته باشم و راضی باشم

🍃خودت باش،راحت باش🌻
من از آدمها نخواستم تاییدم کنن،از آدمها خواستم تا راهنمایی کنن چطور میشه خودم رو دوست داشته باشم و ر ...

میدونین یکی از خصوصیات بد شما اینکه همش منتظر هستید که عیب بقیه یا حرفاشون رو بگیرید البته من زیاد باهاتون حرف نزدم ولی چن تا از پست هاتون رو که خوندم این خصوصیت توش بارز بود احتمالا باخوندن این حرف من هم میخواین جبهه بگیرید اما خوب به جای اینکه دنبال جواب برای من باشید یه کم به رفتار خودتون فکر کنید .... به عنوان یه دوست و کاملا دوستانه گفتم ...

میدونین یکی از خصوصیات بد شما اینکه همش منتظر هستید که عیب بقیه یا حرفاشون رو بگیرید البته من زیاد ب ...

عزیزم عیب گرفتن یعنی طرف رو بکوبی و سرزنش کنی. وقتی کسی کمک میخواد به جای دردو دل ترجیح میدم راه حل و علت مشکل رو بگم.شما چطور با خوندن پست من به چنین نتیجه ای رسیدین؟

شاید چون باهاتون مخالفت کردم در بحثی برای همین نظرتون اینه که دارم جبهه میگیرم اما علتِ مخالفت رو بیاب. درست شد جانم؟

🍃خودت باش،راحت باش🌻
میدونین یکی از خصوصیات بد شما اینکه همش منتظر هستید که عیب بقیه یا حرفاشون رو بگیرید البته من زیاد ب ...

و خوسحال میشم قضیه رو شخصی نکنید. اگر میخواهید خصوصی صحبت کنید،میتونید پیام بدید.من این تاپیک رو گذاشتم تا کسانی که چنین مشکلی داشتن،راهنمایی کنن و یا کسانی که آگاهی دارن. پس گفتنِ چنین حرفهایی برای این تاپیک ،مناسب به نظر نمیرسه و انگار داریم دعوا میکنیم. به هیچ وجه از دعوا خوشم نمیاد،بچگانه به نظر میرسه. حرفی دارید،پیام بدید. اتفاقا خوشحال میشم صحبت و مشاجره کنیم. من از نظراتِ آدمها لذت میبرم و از گفته هاشون،یکم به خودتون آزاد بگیرید،اگر یه نفر مخالفت میکنه به این معنی نیست که با شما مشکلی داره بلکه با اون نظریه مشکل داره و دنبال چراییِ نظریات باید گشت. اگر میخواهید ادامه بدید،پیام بدید.🌹

🍃خودت باش،راحت باش🌻
عزیزم عیب گرفتن یعنی طرف رو بکوبی و سرزنش کنی. وقتی کسی کمک میخواد به جای دردو دل ترجیح میدم راه حل ...

شکلِ شما همینه که انتظار دارید جامعه و آدمها کاملا شبیه به هم باشن چون گروه بیشتری نتونستن،گروه کم قطعا نمیتونه...

رشته های تاپ؟ با خودت فکر میکنی بیشترِ راه ها ساده است اما تمامِ راه ها سختیِ خودش رو داره لطفا به جای توهین به زحمات و علایقِ دیگرون کمی عاقلانه تر فکر کنید. همون رشته های تاپ که میگید گاها فقط دو دانشگاه،پذیرشش رو انجام میدن و فقط چهل نفر رو سالانه قبول میکنن.

جماعتِ امروزی به شلوغی عادت داره اما نسبت رو بگیر. اعداد و ارقام رو جور در بیار. شما که عقیده داری درسخونی باید خیلی صحیح تر فکر کنی.

دست از مقایسه بردارید چون شما میتونی و میخواهی او هم باید شبیه به شما باشه؟

آدمها شرایطِ متفاوتی دارن شاید بخاطر اینکه تحت فشار هست و کلی مشکلِ دیگه که انگیزه اش رو از دست داده و در مرحله ی نخست باید پیش مشاور و روانشناس مراجعه کنه وگرنه خدایی نکرده مثلِ بسیاری از جوونها به خودش آسیبی نزنه فقط بخاطرِ اینکه آدمهایی مثلِ شما انتظار دارن که یا همه باید بتونن چون شما میتونی،یا همه نمیتونن چون شما و بیشترِ آدما نمیتونن...

آفرین بهت که درست رو میخونی جانم اما دست از مقایسه و کوچیک شمردنِ مشکلات و سختی های آدمها بردار🌹✋🏼 شما به ایشون کمک کردی اما کاملا به من توهین کردی و نظر من رو نادیده گرفتید از اینکه میگید به نظرات آدمها احترام میزارید میگم و اینکه بله من از حرف هاتون و هم مخصوصا این تاپیک به خصوصیت شما پی بردم قصد دعوا هم نداشتم فقط خواستم بگم بهتره وقتی کسی نظرشو بیان میکنه بهش احترام بزارید نه اینکه سعی کنید نظر خودتون رو بهش القا کنید 

شکلِ شما همینه که انتظار دارید جامعه و آدمها کاملا شبیه به هم باشن چون گروه بیشتری نتونستن،گروه کم ق ...

من نظرم رو به شما القا کردم یا به نادرست بودنِ نظرتون اشاره کردم؟ 

اگر نادیده گرفته بودم،اصلا سعی میکردم براتون توضیح بدم؟

رفتارِ به شدت کودکانه ای دارید. شما که جنبه ی حرف زدن ندارید چرا کامنت دیگرون رو ریپلای میکنید و سعی میکنید شبیهِ آدمهایی حرف بزنید که همیشه حق با اونها هست؟ گاهی بپذیرید که بله اشتباه چیزی رو بیان کردید و بله برداشت اشتباهی داشتید نه اینکه مدام بقیه رو متهم کنید و بی ادبانه طلبکار بشید. بسه دیگه!

شورش رو در آوردی جانم،احترام به بزرگترتون رو نگهدار. هرچه باشه چند پیراهن بیشتر از شما پاره کردم و میدونم چخبر هست. من به شما چه کمکی میتونم بکنم؟

آیا شما درخواست کمک کردی؟ خیر!

شما داشتی حق رو از یک انسان میگرفتید،تفاوت قائل میشدید و من اون رو براتون اصلاح کردم. دیگه دست بردارید.

🍃خودت باش،راحت باش🌻