شکلِ شما همینه که انتظار دارید جامعه و آدمها کاملا شبیه به هم باشن چون گروه بیشتری نتونستن،گروه کم قطعا نمیتونه...
رشته های تاپ؟ با خودت فکر میکنی بیشترِ راه ها ساده است اما تمامِ راه ها سختیِ خودش رو داره لطفا به جای توهین به زحمات و علایقِ دیگرون کمی عاقلانه تر فکر کنید. همون رشته های تاپ که میگید گاها فقط دو دانشگاه،پذیرشش رو انجام میدن و فقط چهل نفر رو سالانه قبول میکنن.
جماعتِ امروزی به شلوغی عادت داره اما نسبت رو بگیر. اعداد و ارقام رو جور در بیار. شما که عقیده داری درسخونی باید خیلی صحیح تر فکر کنی.
دست از مقایسه بردارید چون شما میتونی و میخواهی او هم باید شبیه به شما باشه؟
آدمها شرایطِ متفاوتی دارن شاید بخاطر اینکه تحت فشار هست و کلی مشکلِ دیگه که انگیزه اش رو از دست داده و در مرحله ی نخست باید پیش مشاور و روانشناس مراجعه کنه وگرنه خدایی نکرده مثلِ بسیاری از جوونها به خودش آسیبی نزنه فقط بخاطرِ اینکه آدمهایی مثلِ شما انتظار دارن که یا همه باید بتونن چون شما میتونی،یا همه نمیتونن چون شما و بیشترِ آدما نمیتونن...
آفرین بهت که درست رو میخونی جانم اما دست از مقایسه و کوچیک شمردنِ مشکلات و سختی های آدمها بردار🌹✋🏼 شما به ایشون کمک کردی اما کاملا به من توهین کردی و نظر من رو نادیده گرفتید از اینکه میگید به نظرات آدمها احترام میزارید میگم و اینکه بله من از حرف هاتون و هم مخصوصا این تاپیک به خصوصیت شما پی بردم قصد دعوا هم نداشتم فقط خواستم بگم بهتره وقتی کسی نظرشو بیان میکنه بهش احترام بزارید نه اینکه سعی کنید نظر خودتون رو بهش القا کنید