2777
2789

اینو برای خانومایی مینویسم که نمیدونن جدا شن یا نه، اگه تاپیکای قبلی منو بخونید متوجه میشید که چه زندگی شخمی داشتم اما بالاخره شهامت به خرج دادم و الان یک سال و نیمه که جدا شدم. اوایلش خیییلی سخت بود مخصوصا اینکه حمایت خانوادمو نداشتم و اونا بدتر از شوهرم اذیتم کردن. واقعا زخمی که حانواده‌م بهم زد قابل وصف نیست 😔 اما با این وجود الان خیییلی خییلی احساس آرامش و خوشبختی دارم. تازه میفهمم توی چه جهنمی بودم و حاضر نیستم حتی برای ۵ دقیقه برگردم به اون زندگی. دوستای گلم هیچ چیزی مهم تر از أرامش و شادیتون نیست. اگه دو دلید برای جدایی و اگه از زندگیتون راضی نیستید، تصمیمتون رو یکسره کنید، هر چقدر هم خانوادتون حمایت نکنن و درکتون نکنن بالاخره تموم میشه و باهاتون میسازن. هر چی باشه پدر و مادرن. اما سختی‌هایی که توی خونه همسرتون دارید ممکنه هیچ‌وقت تموم نشه.

البته که در وهله اول باید سعی کنید حل کنید ولی اگه دیدید نمیشه، معطل نکنید، جدا شید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بچه داری یا نه ولی  بچه خیلی تصمیم گیری ها تو تحت شعاع قرار میده و‌ب تظرم در وهله اول باید ارامش و دوس داشتن بچت اولویت باشه چون اون نخواسته اینجا باشه و‌تو خواستی ک بیاد لازمه از خودت بگذری و مسئولیت ک بگردنته بپذیری

چه پست خوبی ممنون که امید میدی واقعا نیاز داشتم آینده خودمو ببینم البته فرق داره راهی که شما رفتی با راه منولی خب انشاالله یه ردزم من تامیک بذارم آزادی!

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
نمیدونم بچه داری یا نه ولی  بچه خیلی تصمیم گیری ها تو تحت شعاع قرار میده و‌ب تظرم در وهله اول ب ...

بعضی وقتا آسیب طلاق کمتر از آسیب بودن بچه توی زندگی‌اییه که همش جنگ و دعواست. یا غم و افسردگی. بچه‌ها خوب احساسات والدین مخصوصا مادر رو درک میکنن

چه پست خوبی ممنون که امید میدی واقعا نیاز داشتم آینده خودمو ببینم البته فرق داره راهی که شما رفتی با ...

انشاالله عزیزم. من وقتی از خونه شوهرم اومدم بیرون، رفتم ازمایش دادم و تومورهایی توی بدنم پیدا شد که مستعد سرطانی شدن بودن، ریشه‌ش هم استرس بود. اما یواش یواش همین که به ارامش رسیدم دیگه هم خبری از غده‌هام نیست. 

انشاالله که دور باشه از همه. ولی میخوام بگم، رسیدن به شادی و آرامش رو دست کم نگیریم. هییچ کس توی این دنیا بیشتر از خودمون مواظبمون نیست. 

انشاالله عزیزم. من وقتی از خونه شوهرم اومدم بیرون، رفتم ازمایش دادم و تومورهایی توی بدنم پیدا شد که ...

من کسیو ندارم وگرنه خیلی دقت پیش رفته بودم کجابرم 

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن