دو شب دیگه عروسیمه همه فکر و ذکرم شده اینکه خرج تالار از کادو ها بیشتر نشه. خیلی گرونیه الان ما نفری ۴۰۰ هزینه کردیم اونوقت یه خانواده ۴ نفری میان ۵۰۰ کادو میدن. البته از مهمونا هم نمیشه توقع داشت چون گرونیه. ولی خیلی استرس دارم شدیداً فشار مالی رومونه. کلی روحم خستس
اخه عزیزم درسته که اجبار نیست ولی بعضی از خانواده ها حرف میسازن
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اتفاقا تازگیام همه چی گرون شده بعضیام به آقایونم غذا نمیدن.. فقط تو تالار با حیاط خونشون جشن میگیرنو میرقصن.... بنظرم اینطور بهتره که چی بشه این هم خرج الکی
من خودم ۶ سال پیش خرج تالار حنابندونم و تالار عروسیم با شامم که چهار مدل غذا بود و پذیرایی در حد درجه یک با ۱۱۰۰ نفر مهمون شد ۱۵۰ میلیون که برای ۶ سال پیش خیلی خیلی زیاد بود (دوستم یه عروسی معمولی گرفت ۲۰۰ نفر دعوتی داشت شد ۲۰ تومن) ولی پدر شوهرم تنها ۲۰۰ میلیون کادو داد و بابام یه تیکه زمین و یه مقدار هم طلا از برادر و خواهرا ولی کادوی نقدی مهمونا ۳۰ تومن شد
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
حرف که هی هست برا همه خونواده ها بی اعتنا از کنارش بگذرید ما هم داریم همین کارو میکنیم خیلی چیزا ...
درسته چی بگم والا
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
ما میبینیم ورودی نفری چنده همونقذر میدیم ...من بله برونمو رو تالار پنج ستاره گرفتم چند نوع نوشیدنی کیک چهرطبقه پنج نوع شیرینی هفت نوع میوه شارژی غذا بوقلمون قیمه رولت گوشت دسر و.......بستنی وچای شربت و....۱۰۰مهمان داشتیم ورودی نفر ۳۵۰هزغر بودیم خانواده بیشعور شوهرم یکیش مادرشوهرش صدهزار شباش داد عمویع بزرگش که بزدگ خاندان بو سه نفر ۳۰۰دادن ولی خانوادم میدونستن قیمتها رو من خودم چون خرج رودادم پدرهم نداشتم نفری ۱۵۰۰هدیه داد من ضرر نکردم ..البته من برای دلم هزینه کردم بخدا قسم چون تالارشو خیلیی دوستداشتم مراسم باشکوه باشه ...اگه برای دلت خرج کردی مهم نیست آرزو به دلت نمیمونه
مبارکتون باشه، انشالله خوشبخت بشید شاید درست نباشه اینو بگم ولی خب تو این شرایط کسایی که مشکلات مال ...
واقعا نمیشد عروسی نگیریم. اولشم مشکل مالی نبود ولی خب مخارج اول زندگی خیلی زیاده عروسی هم که خیلی خیلی خرج برمیداره. توکل بر خدا انشالله به خوشی و سلامتی بگذره ضرر مالی جبران میشه. دعا کنید