2777
2789
عنوان

خواب ديدم از نامزدم جدا شدم خوابش امروز بة واقعیت تبدیل شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم این آدم واقعا نرمال نیس 

چکار کنم خوب بشه حتی خیانت میکنه بهم دروغ میگه بهم ولی وقتی بخوان ولش کنم دیوونه میشه 

توی اینستا بعضی موقع ها میره به عکس بدن زنای لخت نگاه میکنه میگم این چیه ناراحت میشم میگه بخدا من نبودم یا اونبار خودم جلو خودم بود از پشت دیدم به دختری پیام داده نوشته بود سلام دختر خوشگل

چرا احساس میکنم چالش باشه یا دروغ😐💔

دقیقا😑💔

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چکار کنم خوب بشه حتی خیانت میکنه بهم دروغ میگه بهم ولی وقتی بخوان ولش کنم دیوونه میشه  توی این ...

تو نمیتونی این آدم رو تغییر بدی و هر چقدر هم تلاش کنی این آدم همین جوری می مونه . تو الان قشنگ شناختیش و می‌دونی چه بدی ها و چه خوبی های داره ولی بدی هایی که داره چیزی نیست که بشه باهاش ساخت یا تحمل کرد فقط این وسط تو زجر میکشی و پیر میشی و عمرت هدر می‌ره پس خودتو نجات بده برو دنبال یه رابطه ای که توش آرامش داشته باشی و بتونی به طرف مقابلت اعتماد کنی و اون طرف هم بالغ شده باشه .. این نامزدت متاسفانه بالغ نیست و نمیشه روش حساب کرد 

تو نمیتونی این آدم رو تغییر بدی و هر چقدر هم تلاش کنی این آدم همین جوری می مونه . تو الان قشنگ شناخت ...

ممنون عزیزم بهش فکر میکنم هرچند ک میدونم نمیتونم اگه میتونستم توی این ۱۰ سال تموم میشد