2777
2789
عنوان

دختری که ....

214 بازدید | 12 پست

رابطه جنسی رو واسه بعد ازدواج گذاشته غیر عادیه؟

واقعا نمیفهمم چرا هر آدمی که باهاش آشنا میشم واسش عادیه که رابطه قبل ازدواج باشه

واقعا خسته شدم از اینکه یه نفر هم عقیده باهام پیدا نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کارارو کردن عادیش کردن همرو افسرده کردن پسرا هم تا وارد رابطه میشن گند میزنن به اعصاب دختر تا دختر بیچاره دیگه تسلیم بشه 

اصلاً اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا عادی نیست بنظرم

🕊️برام صلوات بفرستید 

درحال حاضر رفاقت دخترو پسر بیشتر جنبه ی جنسی پیداکرده انگار عرف شده یاافتخاره...اگر رابطه نباشه پسره ول میکنه دختره رو...دختر بدبختم بخاطر علاقش به پسره تن به این کار میکرده.الان جوری شده تابه طرف سلام میکنه میگه کی کجا....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ن عزیزم خیلیم عادیه..این عزت نفس شمارو نشون میده

جدای از بحث اعتقادی ک نمیخوام بگن این امل بازیا چیه و این حرفا...اتفاقا وقتی شما برای خودت حد و مرز و چهارچوب داشته باشی باعث میشه بقیه ام حد خودشونو بدونن

کسی که اول رابطه درباره این مسائل حرف بزنه و درخواست رابطه بده غیرعادیه

مواظب خودت باش 😉🙃

خب گلم اونا قصدشون ازدواج نيست 

قبح خيلي مساعل ريخته و طبيعي شده پسر و دختر نداره ولي براي دختر آسيب بيشتري به همراه داره 

شمام قدر خودتو بدون انشالله مردي كه لايقت باشه نصيبت ميشه 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

دور از جون دخترا نجیب این تاپیک تقصیر ی مشت دختر ولگرد ک تن دادن مردا رو عادت دادن وگرنه عادی نمیشد قبلا بازم دخترا یکم سفت بودن الان خودشون در دسترس آماده شدن دیگ کی نجیب میخواد 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁