2777
2789
عنوان

بچه ها فقط بگید بهترین واکنش چیه

103 بازدید | 14 پست

من اومدم خونه بابام بعد دیشب تماس گرفته بابام گوشیو جواب داده گفته بچه ها طبقه بالا هستن بابام به من نگفت که تماس گرفته بهش زنگ بزن.

من صبح هرچی زنگ زدم جواب تعداد نمیدونستم که بعد برداشته میگه دیشب کجا بودی؟

گفتم چطور مگه؟خونه آبجیم بودم اومدیم خونه بابا

گفت گوشیت کجا بود گفتم پیشم گفت پس چرا بابات جواب داد گفت بالایی.

گفتم بابا من ساعت ۱۰ از خونه آبجیم اومدم ساعت ۱۰ و ۵۷ دقیقه بهت زنگ زدم تو ساعت ۱۱و نیم زنگ زدی گوشیم پایین بوده.

خیلی حس بدی بهم دست داد مثلا من پیچوندم رفتم جایی شب؟یا بابام به اون دروغ گفته که من بالا هستم.

خیلی ناراحت شدم قبلا هم از این حرفا بهم زده که هی توضیح دادم

حالا من قبل این داستان ها بهش گفتم برام پول بزن

نزده بود 

امروز بعد کلی توضیح برام زده ولی من دیگه نرفتم بازار گفتم ولش کن اصلا عصبی شدم.

اصلا دوست ندارم بهش،زنگ بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هزاران بار میخواست یه دستی بزنه انگار من میام اینحا برم ولگردی با یه بچه در حالی که خودش میدونه بچه ناسازگار و کلی کار دارم 

بعد جالب اینکه شخصیت منو میشناسه

اصلا خیلی بهم برخورد حرفش یعنی چی دیشب کجا بودی تازه بعد کلی توضیح میگه نمیدونم والا تو میگی خونه آبجیم بودی بابات گفت بالایی

گفتم من بهت زنگ زدم گفتی،زنگ میزنم همون موقع خونه بابام بودم اومده بودم تو زنگ زدی دیگه بابا حواب داده به منم نگفته

شکاکه لابد  ایشالا ک سر عقل بیاد وقتی گوشیت دست باباته دیگ جای شک نیس واسه شوهرت

دقیقا همین

یعنی چی انگار بابام با من هم دسته ک دروغ بگه و من برم بپیچم

خیلی حرفش برام سنگین اومد.

بنظرت خوب کردم با پولی که زد نرفتم بیرون خرید

اره قبلا خیلی توضیح میدادم ولی الان اصلا دوست ندارم چون واقعا ذات کثیفی ندارم و اصلا سو استفاده گر ن ...

مردا کلا همینن خیلی تحویل بگیری فکر میکنن چه خبره . تا میتونی فقط و فقط خودت برا خودت مهم باشه .یبار گفتی خواست باور میکنه نخواستم مشکل اونه نه تو .تو تو خونه بابات چه دروغی داری بهش بگی یبار محکم حرفتو بزن بزا جمع کنه بساطشو واگرنه پیرت میکنه .شکاش کم کم به بیماری تبدیل میشه 

مردا کلا همینن خیلی تحویل بگیری فکر میکنن چه خبره . تا میتونی فقط و فقط خودت برا خودت مهم باشه .یبار ...

وای نگو.

این رفتاراش که کنکاش  میکنه از نامردیه و واقعا لطمه خوردم.

الان دیگه از ظهر که گفت زنگ نزدم بهش با اینکه پیگیر کاراش بودم ولی دیدم اون آدم اصلا عوض نشده.

وای نگو. این رفتاراش که کنکاش  میکنه از نامردیه و واقعا لطمه خوردم. الان دیگه از ظهر که گفت ز ...

ببین قدر خودتو بدون نزار ی مرد بره تو مخت .یبار زندگی میکنی اونم دائم میخوای در حال توضیح دادن باشی .یبار اساسی جوابشو بده .شل نباش محکم باش بزا بترسه ازت

ببین قدر خودتو بدون نزار ی مرد بره تو مخت .یبار زندگی میکنی اونم دائم میخوای در حال توضیح دادن باشی ...

ببین میدونی فردا میخوام برگردم خونمون خو

نمیدونم که همینجوری سنگین باشم یا معمولی.

چون میگفتم حوصله دعوا ندارم

ولی واقعا حرفتو قبول دارم من کلا یکبار تو این سن هستم و فقط یکبار زندگی میکنم اما همش دارم ثابت میکنم.باید محکم باشم بهش زنگ نمیزنم. کلا میذارم بفهمه من آدم قبل نیستم که همش توضیح بدم و بگم اینجوری که فکر میکنی نیست

ببین میدونی فردا میخوام برگردم خونمون خو نمیدونم که همینجوری سنگین باشم یا معمولی. چون میگفتم حوصل ...

اره بابا اون باید معذرت خواهی کنه .اصلا من جای تو بودم ی الم شنگه ای بپا میکردم که بخدا.کسی که به من شک داره گوه خورده منو گرفته .البته خودمو میگما شوهرتورو نمیگن😅ولی در کل یجوری رفتار کن بترسه ازت چه برسه بهت شک کنه

اره بابا اون باید معذرت خواهی کنه .اصلا من جای تو بودم ی الم شنگه ای بپا میکردم که بخدا.کسی که به من ...

😂😂😂منم تو دلم میگم تو ک شکاکی گوه خوردی منو گ فتی اما تو دلم جرات ندارم تو روش بگم.

الان اومدم خونه اونم سنگینه منم سنگین اصلا دوست ندارم باهاش حرف بزنم