2777
2789
عنوان

عمل بینی

169 بازدید | 20 پست

دوستان چن وقت ب سرم زده بینیمو عمل کنم چهرم زشت نیست ب خودم برسم از نظر بقیه قشنگم ن خیلی خیلی زشتم نه بگم خوشگل خوشگل معمولیم

دماغم قوز داره میدونم اگه عمل کنم چهرم عروسکی عروسکی میشه اخه صورتم خیلی کوچیکه

همسرم‌مخالف پدرمم بدتر از شوهرم 

ب شوهرم گفتم ی هزاری پولشو نده خودم طلاهامو میفروشم تحقیقم میکنم پیش دکتر خوب میرم ولی اصلا راضی نمیشه ک نمیشه میگه عوارض داره

اونایی ک عمل کردن دکتر جاودانی می‌شناسید دکتر خوبیه ؟

خودتون از عملتون راضی هستید تنفس مشکلی ندارید تو سرما چی 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بابای منم میگه عمل نکن 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض کجا بود اطرافیانم من همه راضین خواهرم تنفسش بهترم شده خداروشکر

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
بابای منم میگه عمل نکن 

من اسمشو میارم بابام دادو بیداد میکنه هم شوهرمو باید راضی کنم هم بابام

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عوارض کجا بود اطرافیانم من همه راضین خواهرم تنفسش بهترم شده خداروشکر

اخه میگن عمل بینی شانس

منم رو مخ همسرم چندین سال کار کردم آخر راضی شد.امروز گچ بینیمو بعد ۷روز باز کردم خیلی قشنگ شده پشیمو ...

اسم دکترتم بگو عزیزم خوش بحالت 

بسلامتی آن شالله

والا من یکیو میشناسم بینیشو ک عمل کرد وقتی مریض میشع کنترلی روی اب ریزش بینیش ندارع ینی اگ ابریزش بینی داشته باشه نمیفمه یا دیر میفمه😐 کلا بنظر من شانسیه یکی مث من شانس گوه 😂

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !