2777
2789
عنوان

کسی ترشی گوجه سبز بلده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 110 پست
آره ببین شور باشه دیدی گوچه رو میخوری دوست داری نمکش زیاد باشه اون جوری باشه ولی نه که تلخم بشه واااای هوس کردم منمممم
ﺳﻌﺪﯾﺎ ﮔﺮ فکند ﺳﯿﻞ ﻓﻨﺎ ﺧﺎﻧﻪٔ ﻋﻤﺮ****ﺩﻝ ﻗﻮﯼ ﺩﺍﺭ ﮐﻪ ﺑﻨﯿﺎﺩ ﺑﻘﺎ ﻣﺤﮑﻢ ﺍﺯﻭﺳﺖ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ اینقدر حرف گوجه نزنین دیگه با هر پستتون احساسات منو به بازی میگیرین
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
سرکش کم باشه مامانم نه که چشمی میریزه نمیدونه مثلا آب نمکو درست کن بریز رو گوجه ها بعد نصف استکانم سرکه بریز
غدد بزاقیم گناه دارن بزارین به حال خود باشن
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
شنل دارم به حرفت اعتماد میکنم ها!!! گفتی خوشمزه است دیگه؟؟؟ زهرا جان، شما خودت با روش لینکی که گذاشتی درست کردی؟؟کلاً مدلش با واسه مامان شنل فرق میکنه

مربی خوب میشه شیما جون منم گفتم نمیدونم دقیق گفتم ما این جوری درست میکنیم اینم بد نمیشه عزیزم
وای گوجه سبز بانمک شما راحت باشین دستورشو بدین به هم من این وسط ابراز احساسات میکنم
جوجو شمالی؟ هلی کتنی میدونی چیه؟ اگه نمیدونی نصف عمرت برفنا رفته خخخخخ
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....