2777
2789
عنوان

لطفا بیاید+18

748 بازدید | 26 پست

چراوقتی ازتون راهنمایی میخان میترکونید یامسخره بازی و توهین میکنید

هیچکس ازخوشی نمیاد ناراحتیاش بگه واقعا یسریاتون شورش رو دراورد

علاوه براینکه بلدنیستید ی راهنمایی درس کنید نمک رو زخم هم میپاشید بخداگناه دل شکوندن واقعامتاسفم...اگ این سایت جزراهنمایی و درددل نیس پس جاچیه..خدایی نکنید زشته درشان ی خانم نیس اینطوری توهین بی احترامی کنه

درست تایپ کن تو رو قرآن

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده عزیزم مشکلت چیه؟

هیچی راجب نامزدم بود ۹سال ازخانمش جداشده طی این۹سال هیچ نزدیکی نداشت باهیچکس حالاماهی یبارهمومیدیدیم معذرت میخام..ار ض..‌ا میشد ادکی بود...حالا میگه چن وقته بازحسم پریده بی میل شدم حتی ب تو نمیدونم چرا اهل خیانتم نیس خدایی

بهش گفتم دلم شکست باحرفت فردابوست کنم بازبی میلی ک گفت ن هربارپیشت بودم ک میل داشتم هرکارشده میل داشتم ولی بازاینجورشدم نمیدونم چرا

چرا کسی نمیگه موضوع چیه

نامزد اسی تحریک نمیشه جدیدا

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

هیچی راجب نامزدم بود ۹سال ازخانمش جداشده طی این۹سال هیچ نزدیکی نداشت باهیچکس حالاماهی یبارهمومیدیدیم ...

عزیزم طبیعیه منم شوهرم خیلی گرمه خیلی ها ولی میبینی یک ماه ذهنش درگیر کاری چیزی بشه کلا بی میل میشه

هیچی راجب نامزدم بود ۹سال ازخانمش جداشده طی این۹سال هیچ نزدیکی نداشت باهیچکس حالاماهی یبارهمومیدیدیم ...

بهش گفتم فردابخام بوست کنم ک انگارهیچ وقتی حس نداری.گفت حس خواستن دوس داشتنم سرجاشه حس شهوت بی میل شدم..خدایی اهل خیانتم نیس امتحان شده س

حتی ناراحت شدم گفتم دلم شکست ازبی میلیت گفت بجابگی باهم اوکی میکنیم درسش میکنیم میگی دلم شکست چرابشکنه اخه من ک همه جوربهت حس دارم ولی یهوبازاینجورشدم..اخه چ دلیلی داره دوستان؟!

عزیزم طبیعیه منم شوهرم خیلی گرمه خیلی ها ولی میبینی یک ماه ذهنش درگیر کاری چیزی بشه کلا بی میل میشه

یعنی امکانش هس برادغدغه فکری اینچیزاباشه.‌‌با چی اوکی میشه؟!