سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عنوان ثبت چک رو چجور تایید کنم؟چک صیادی لطف کنید 1052 بازدید | 14 پست چک برا بانک ملی صادرکننده ثبت زده من چطور باید تایید کنم؟چ بانکی؟از طریق همراه بانک یانه؟مثلا میشه تو رفاه ثبت کنم یا نهلطفا اطلاعات کامل بدین ممنون چندساعت درگیرشیم کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید"" 1401/12/01 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 با برنامه آپ یعنی برنامه آپ رو نصب کنم؟با همراه بانک رفاه نمیشه؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 یا عابر بانک برم عابربانک ملی یاهر بانکی میشه؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
nari82 عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1380 یعنی برنامه آپ رو نصب کنم؟ با همراه بانک رفاه نمیشه؟ من با آپ فقط امتحان کردم
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 کامل توصیح بدین لطفا کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
nari82 عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1380 برم عابربانک ملی یاهر بانکی میشه؟ فقط عابر بانکی ک چک داری ن هر بانکی
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 خودت کدوم بانک هستی؟ سپه هستم و ملت ولی رفاه فقط همراه بانک دارمملی هم یه حساب قدیمی دارم کارت ندارمبا کدومشون میشه بنطرت کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 من با آپ فقط امتحان کردم نمیخاد حساب ملی داشته باشم یانه؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 برای خودته چک یا کس دیگه مگه میشه چک کس دیگه ای رو پاس کرد!؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
امیدواران عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4995 برو عابر بانک سامانه بانکداری اینترنتی ملت و سامانه بام ملی میتونی ولی باید میزکارت رو فعال کرده باشی