2777
2789
عنوان

راه حل بدین واسه جوش و جای جوش

852 بازدید | 29 پست

بچه ها تو رو خدا راهکار بدین واسه جوش و جای جوش

حتی اگر کاملا هم از بین نره مشکلی نیست فقط کمرنگ تر بشن قرمزیا

کلافه شدم دیگه ... همش جلوی آینه ام حسرت پوست صافی که داشتمو به این روز افتاده رو میخورم حالم خیلی بده 

بیشتر رو گونه هام جوش و جای جوشه :(  یه روز خشک میشه اون روز حالم خوبه دو روز بعد روز از نو روزی از نو :(

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش ندادم ولی خودم حدس میزنم داشته باشم چون پریود نامنظمی دارم

پس داری و براهمونه الانم هرچی بزنی فایده نداره مگر اسپیرونولاکتون بخوری چون جوشات هورمونیه عرق رازیانه هم بخوری خوبه

عزیزم ی متخصص پوست برو 

دختر خاله من رفت بهش قرص داد بعد از ب مدت پوستش شده مثل نوزاد 

هر ماه هم می‌ره ازمایش میده چون هنوز قرصه رو میخوره 

کبدش مشکل پیدا نکرده خداروشکر چون زیر نظر دکتر استفاده می‌کنه

جوشات کامل می‌ره بعد هم دکتر بهت واسه جای جوش ها کرم و اینا میده 

محصولات اردن سبوما بگیر ی ضدجوش و ی ضدلکشو بگیر  از دارو خانه نگیر برو از دی.جی کالا بگیر تخفی ...

شما استفاده کردین؟خدا کنه بتونم نتیجه بگیرم🥺

صورتت رو زیاد نشور 

اصلا جلو افتاب نرو و حتما ضد افتاب بزن ضد آفتاب خیلی مهمه 

و از همه مهم تر دست ب جوش هات نزن 

روزی ۹ تا لیوان کم کم آب بخور

اگه از این ماگ های بزرگ قهوه داری روزی ۳ تا پر ازش بخور میشه همون ۹ تا لیوان آب 

عزیزم ی متخصص پوست برو  دختر خاله من رفت بهش قرص داد بعد از ب مدت پوستش شده مثل نوزاد  ه ...

خدا کنه واسه منم خوب شن دیگه نا امید شدم گاهی میزنه به سرم برم دنبال لیزر ولی خب از بس هزینه ها بالا رفته نمیشه 

عزیزم باید بری دکتر پوست تا بفهمی دلیل جوشهات چیه و با توجه به نوع پوستت بهت دارو بده.چند سالته؟

۲۳

خدا کنه واسه منم خوب شن دیگه نا امید شدم گاهی میزنه به سرم برم دنبال لیزر ولی خب از بس هزینه ها بالا ...

نه بابا لیزر واسه چی 

قرص راکوتان احتمالا مینویسه واست اگه مشکل هرمون و کبد نداشته باشی 

ولی ب هیچچچچچچچچ وجه بدون تجویز دکتر نباید خورده بشه این قرصه چون عوارض زیادی داره 

صورتت رو زیاد نشور  اصلا جلو افتاب نرو و حتما ضد افتاب بزن ضد آفتاب خیلی مهمه  و از همه ...

ضدآفتابو استفاده میکنم ولی انگار به پوستم زیاد نمیسازه :/

نه بابا لیزر واسه چی  قرص راکوتان احتمالا مینویسه واست اگه مشکل هرمون و کبد نداشته باشی  ...

ممنون از راهنماییت ... حرفات باعث دلگرمیه❤❤❤