2777
2789
عنوان

تروخدا به دادم برسید

1115 بازدید | 11 پست

واقعا دیگ نمیدونم چیکار کنم

خسته شدممم

اعتماد بنفسمو‌ از دست دادم

هرراهکاری بلدید بهم بدید

صورتم افتضاحهههه پر از جووووش

بخدا دکتر رفتم فیشیال رفتم اسید تراپی رفتم

بدترررر شده

دکتر گف راکوتان بخور ولی چون بعد برا بارداری مشکل میاره نخوردم

هیچ مشکل درونی هم ندارم

عیدم نزدیکه  دیگ نمیدونم چیکار کنم

بیاید عکس صورتمو بزارم تروخدا اگ از راهکاری نتیجه گرفتیم ب منم بگید بخدا ثواب داره😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

من حقیقتا از الکل استفاده میکنم اما چون جوش هام زیاد نیست با نوک انگشت فقط روی همون جوش الکل میزنم نه کل صورت و مدام این کارو تکرار میکنم تا خشک شه

اما شنیدم زدن الکل روی کل پوست خشکی و شاید لک بیاره اما برای من تا الان جواب داده و زود خشک میشه 

سلام عزیزم،نمیدونم میخونی یا نه،ولی من صورتم جوش و جای جوش داشت الان نزدیک 8 جلسه لیزر فرکشنالco2 انجام دادم و جوشام ک از بین رفتن و جای جوشامم 60 درصد بهبود پیداکرده و پوستم واقعا عالی شده،دروغه میگن بین سه تا پنج جلسه جواب میگیری،اگه میخوای انجام بدی بایدصبور باشی تا ب نتیجه دلخواه برسی،پوستمم اصلا نازک نشده

باید حتما روزی دوبار محصولات ضدجوش و لک استفاده کنی و یه روز در میان لایه برداری انجام بدی و صبور باشی چون اثرش حداقل بعد از سه ماه مشخص میشه باید یه سالی استفاده کنی که دوباره پوستت خوب بشه