2777
2789
عنوان

اگه کسی که با تموم وجودت عاشقشی...

503 بازدید | 32 پست

من به گفته اطرافیانم نوشته هام قشنگن 

هرشب شب بخیرای قشنگ، یاداوری کردن اینکه چقدر دوسش دارم 

چقدر همیشه کنارش بودم اما اون فقط به فکر رل قبلیش بود و منو ندید 

ندید که حاضرم جونمم بدم اما غم نشینه تو دلش 

میدونم که دوسم داره، اما بهم برخورد 

بهم برخورد گفت من هیچوقت هیچ پناهی نداشتم جز خدا 

بهم برخورد گفت همه ترکم کردن، توهم یه جاهایی ولم کردی 

درصورتی که من فقط اونقدر حالم بد بود خواستم چندروز فاصله بگیرم ازش 

بنظرتون باهاش چجوری رفتار کنم؟ آدم خوبیه اما واقعا من که از تموم احساسم براش گذاشتم قلبم شکست وقتی ندید چقدر دوسش دارم و با بی زبونی گفت مثل بقیه ای 

چندروز جواب تماساشو ندم آروم تر بشم؟

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

ازش فاصله بگیر 

بذار اون بیاد دنبالت 

انرژی رو فقط برای خوب شدن حال خودت بذار 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازینکه از آدم بی دلیل و بی خبر فاصله میگیرید متنفرم

دلیلتون رو بگین بعد فاصله بگیرین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من وقتی این برخورد رو دیدم

برای همیشه رفتم‌و ترکش کردم .

کسی که نخواد ببینه نمی بینه .

و تلاش تو بی فایدست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

تقصیر خودته اون آدم هیچ تقصیری نداره تو میدونستی اون آدم درگیر نفر قبلیه و باز این همه تلاش کردی و هر چقدر دیگه هم از جون و دل براش همه کار کنی هیچی عوض نمیشه درگیر نفر قبل میمونه تو همه این شرایط تو اشتباه کردی نه اون

ازینکه از آدم بی دلیل و بی خبر فاصله میگیرید متنفرم دلیلتون رو بگین بعد فاصله بگیرین

نه در همه شرایط

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

هیچ کس نمیتونه تمام خودش برای بقیه بده چون واقعا نمیشه یه جاهایی کم میاره هرچی باشه آدم بنظرم این یه شکست بزرگی خورده. از قبل

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
نه در همه شرایط

ربطی نداره

آدما احساس دارن هرکی باشن حق دارن بدونن بعد ترک بشن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

کاش تموم احساستو برا کسی حیف نکنی ک ب موندش زیاد امیدی نیست 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ربطی نداره آدما احساس دارن هرکی باشن حق دارن بدونن بعد ترک بشن

آدمی که احساست رو به بازی بگیره .

قطعا احساس تو براش مهم‌نیست 

تو هم‌نباید برات مهم باشه 

شاید برات پیش نیومده وقتی تو این شرایط باشی

با چشمای گریون  و کوله باری از غم برای آرامشت میجنگی

تا رها بشی

ازینکه از آدم بی دلیل و بی خبر فاصله میگیرید متنفرم دلیلتون رو بگین بعد فاصله بگیرین

بگم توجه کافیو از طرفت ندارم؟ بگم چرا هنوز با طرفی که برات تموم شدس حرف میزنی و هنوزم تو قلبت جا داره؟ 

نمیشه گفت 

آدمی که احساست رو به بازی بگیره . قطعا احساس تو براش مهم‌نیست  تو هم‌نباید برات مهم باشه  ...

قشنگ بود اما تلخ..