2777
2789
عنوان

چشم نوزاد یک ماهه م چرک میده بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11395 بازدید | 57 پست

در حال حاضر با چایی دم کرده و مونده یا آب ولرم و پنبه یا دستمال تنظیف تمیز کن و فردا ببرش دکتر یه پماد میدن باید بذاری روی چشمش بمونه . 

خودم تجربه کردم برای بچم و خود دکترم توصیه به شستو شو کرد .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

من برا پسرم تترا گرفتم اما دکتر گفت ازیترومایسین بگیر بعدم ببر متخصص چشم شاید انتی بیوتیک احتیاج باشه چون سنش خیلی کمه اما پسر من اینطور شد قطره جنتامایسین هم داد البته هم سن بچت بود بردم چشم پزشک انتی بیوتیک هم داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مجاری اشک چشمش بسته هست، حتماببریش پیش متخصص سر خود کاری نکن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

قبلا هم یه خانمی نوشته بود راهنماییش کردم ،بچه ی من هم بود تا چهل روزگی چشمش چرک داشت بردم چشم پزشک گفت مجرای اشکش مسدود شده ،یواش از پایین اطراف بینی به سمت گوشه ی چشم ماساژ داد همون شد دیگه چرک نیومد .

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

ببر دکتر دارو میده مجاری اشکش بسته س و فقط با مالش درست میشه

آفرین عزیزدلم 

راهنماییت عالی بود 

چون من خودم دوتابچه هام این مشکل رو داشتن 

البته نه چرک آبریزش 

بله بخاطر بسته بودن مجاری اشکیشه .

پسر منم تا 9  ماهگی همین جوری بود حتما ببر دکتر متخصص اطفال یه دونه پماد و قطره چشم میده پماد چند روز استفاده میکنی قطره 1 ماه سریع خوب میشه

قبلا عضو بودم رمز عبورم یادم رفت  

باید ببری دکتر چشم .ما بردیم معاینه کرد و پماد داد خوب شد 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫