2777
2789
عنوان

چشم نوزاد یک ماهه م چرک میده بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11394 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مجاری اشک چشمش بسته هست، حتماببریش پیش متخصص سر خود کاری نکن

مجاری بسته باشه مایع سبز میزنه بیرون‌. بچه دختر عمم مجاری چشمش بسته بود فقط گریه میکرد اشک نمیزد همین . این عفونته فکر کنم .حالا باز فردا ببره دکتر متوجه میشن . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
شاید مجاری اشک چشمش بسته هست، حتماببریش پیش متخصص سر خود کاری نکن

ببین عزیزم خود درمانی کنی شاید نا خواسته ب چشمش آسیب بزنی و تا آخر عمر هم خودتو نابود کنی هم بچه رو حتما ببر دکتر نظر بده چشم خیلی حساسه مخصوصا بچه ۱ماهه

الان فصل سرماست اول مطمن شو که از سرما خوردگی نیست.دوم ممکنه مجاری اشکش بسته باشه که باید چهار پنج بار در روز چشمشو ماساژ بدی تا سه ماهگی معمولا اگر ماساژ بدی باز میشه

عزیزم برا نوزاد اینجا تاپیک نزن بچه رو برا هرموردی فقط پیش متخصص ببر.اصلا ریسک نکنو درمان خانگی نکن.نوزاد خیلی کوچیکه و نیاز به دکتر متخصص داره نه نسخه ی صغرا و کبرا

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

عزیزم پسره من الان سه ماهشه، ماه اولش بد جور چشماش ترشح داشت پماد چشمی دکتر داد زدم اصلا خوب نشد.خدا خیر بده یکی گفت چایی که دم کردی اول چایی رو بزن به چشماش خوب میشه،منم روزی سه وعده چایی ریختم تو چشماش بعد چند روز مجرای چشمش کامل باز شد☺️☺️☺️

شاید هم این مشکلش نیست،بچه یک ماهه خود درمانی نکن،ویروس اومده که چشم چرک میکنه،ببرید پزشک

جدیدا اومده ؟؟چشم های خودمم از دیشب به کمی میسوزه برا خودم بزنم یا نه 

عزیزم پسره من الان سه ماهشه، ماه اولش بد جور چشماش ترشح داشت پماد چشمی دکتر داد زدم اصلا خوب نشد.خدا ...

خب منم چند بار با چایی چرب کردم چشاشو ،اما نه با چای تازه دم ،باید حتما تازه دم باشه ؟؟