با این دختر عمه چیکار کنم هر لباسی بخرم میره پیدا میکنه میخره لباس سفارش میدم میگه شبیه همینو برا منم سفارش بده خسته شدم از دستش خجالت جیکشم یه جواب دندون شکن بهش بدم شما بگین بهش چه پیامی بدم من ۲۱ سالمه متاهم۱ دونه پسر دارم اون ۳۱ سالشه ۳ تا بچه داره
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
اینبار اینجوری بپوش ، اگر تقلید کـرد دیگه تف کن تو روش😐😐😐
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
چقد حساسی منم حس میکنم سلیقه دختر خالم خوبتره یا میبرم برام نظر بده یا از چیزیش استفاده میکنم ...
اخه این اینشوری نیست از قصد میکنه ادم ۱ بار دو بار میپرسه هرچی میخرم میره مغازرو میگرده تا پیدا کنه مثلا رفتم یه تونیک تو خونه ای خریدم اینقدر گشت تا پیدا کرد بعد گفت ببین مثل مال توعه بلاخره خریدم
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان