2777
2789
عنوان

کمی شعور

113 بازدید | 6 پست

دوستان من سری قبل یه تاپیکی زدم و روز اولم بود که اومده بودم نی نی سایت و زیاد از قوانین اطلاعی نداشتم یه تاپیکی زدم که گویا برخلاف قوانین بوده و یه نفر حتی بدون تذکر نی نی یارو تگ میکنه تا منو تعلیق کنه و حدود ۳ ماه بود تعلیق بودم و الان دراومدم...اونم به سختی واقعا

اگه ایشون به من تذکر هم میدادن تاپیکو میبستم لزومی به این کار نبود ،نمیدونم مدال افتخار خبرچینی شاید دادن به اون طرف🙄

خواستم بگم همچین موردی دیدین اول تذکر بدین شاید طرف اطلاع نداره، یکم شعور واقعا چیز خوبیه🙂🌱

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همونایی هستن که تو مدرسه بچه ها رو لو میدادند😂

اخه فازشو نفهمیدم یعنی نیم ساعتم نمیشد وارد سایت شده بودم🙄😂

دقیقا 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

انقد بدم میاد از اینایی که بیخود گزارش میزنن

مخصوصا وقتی با یکی از کاربرا چت کردی اون یه چی گفته توهم در جوابش یه چی دیگه بعد اومره همه چی رو به نفع خودش جلوه داده چند تا خود شیرین هم طرف و مسخره میکنن و کلی تهمت میزنن و واه و ووه میکنن در آخر مینویسن @نی‌نی_یار

رسیدگی کنید به این کاربر🙄

چی دستگیرشون میشه واقعا من یه بار خودم درخواست تعلیق داشتم یه بارم درخواست داده بودم به نی نی یار که همچین اتفاقی افتاد و تعلیق شدم و اصلا ناراحت نشدم چون اونا کارم رو راحت کردن😂حتما کلیم فاز شاخ ورشون داشته که اینو زدیم ترکوندیم😂 میدونم کیا بودن که ترکوندن منو ولی مرسی ازشون کارم و راحت کردن

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
اخه فازشو نفهمیدم یعنی نیم ساعتم نمیشد وارد سایت شده بودم🙄😂 دقیقا 

منم هیچ وقت نفهمیدم چرا این آدما اینجورین. ولی دلم میخواد یکیشون رو از نزدیک ببینم😂

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه