2777
2789
عنوان

خاطره بازی

200 بازدید | 10 پست

دوستان با توجه بِ این کِ توی نی نی سایت اکثر تاپیک ها شده شکست عشقی و عاطفی خصوصا بین اعضای با سن پایین بیاین از تجربیاتمون ازون عشقای اول و زمان مدرسه کِ شاید براشون های های اشک ریختیم و الان حتی یادمون نمیاد طرف اسمش چی بود بگیم هم تجدید خاطره ای بشه بخندیم هم شاید دوستای سن پائینمون از تجربیات ما استفاده کنن انقدر با اولین شکست عشقی نبازن خودشون و 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تقریبا زمانی کِ ۱۷ سالم این طورا بود و توی اوج احساساتو عشق و عاشقی،گیر افتادم بین انتخاب بین دو نفر 

شاید باورتون نشه های های گریه میکردم من بین این دو برد پیت و لئوناردو دیکاپریو کدوم و انتخاب کنم ، ای بخت در نزدی نزدی حالا دو تا دوتا زدی

سال ها ازون روزها میگذره و من هر زمان یاد اون دو بزرگوار می افتم میخوام یه کیسه خاک بردارم بریزم تو سر خودم با اون کسایی کِ بین انتخابشون گیر افتاده بودم و های هایم اشک میریختم و خواب و خوراک نداشتم🤦‍♀️😁

تعریف کن لطفاً البته اگر اذیت نمی شی 💟من جونم میره برا داستان های عشق و عاشقی 💞

من تو راه مدرسه عاشق کسی شدم که۲سال باهاش کوچه پس کوچه های شهرو گشتم و اسمش رو نمیدونستم. وچون با دوستم بودیم و نگاهمون هی بهم گره میخورد اسمش رو گزاشتیم چشم گربه ای. هیچوقت اسمش رو نپرسیدم.روم نمیشد😂😂😂😂😂 چشمای قشنگی داشت. بیچاره عاشق و دلداده من بود بدجور. اونده بود که بیاد خاستگاری پسرعمومهام یه دل سیر زده بود بیچاره رو.ومن اینو نمیدونستم و دیگه هیچوقت ندیدمش. وقتی بچه دارشدم دخترعموم بهم گفت. ومن الان زن همون پسرعموم هستم😑.

این صحبت۱۸سال پیشه. تا پارسال تو خیابون یهویی همدیگرو دیدیم. و من متعجب و اون اشک اومد توچشمش.

خداوندا تویی حامی وحاضر
آره دوسه روز فکرم درگیرش بود. ولی کم کم فراموش کردم تا تایپیک شما رودیدم،🤭

باز خداروشکر تونستی فراموشش کنی...اونی کِ بِ هر ریسمانی چنگ میزنی تا فراموشش کنی و فراموش نمیشه مصیبته 🫠

ممنون کِ توضیح دادی...انشالله کِ هم شما هم اون بنده خدا همیشه خوشبخت و سلامت باشید ❤️😘❤️