سلام دوستان کاربر اقا هستم من خانومم رو خیلی دوستش دارم تو خونه وقتایی که هستم سفره غدا رو خودم میچینم و جمع میکنم ظرفا رو میشور معمولا خودم خونه رو جارو میزنم و وقت بکنم غذا هم درست میکنم برا همسرم خودم موتوردارم و بیرون میرم با موتور میرم برا خانومم ماشین خرید میره بیرون اذیت نشه و براش ps5 خریدم تو خونه بی کاره حوصلش سر نره در کل خیلی خانومم رو دوست دارم هر چی میگه میگم چشم و ... خیلی ها بهم میگن تو زن زلیلی و این حرفا از خیلی ها شنیدم بهم میگن زنا خوششون نمیاد از این جور مردا میخواستم نظر شمارم بدونم تازه ازدواج کردیم و خیلی تجربه ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید .
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم