2777
2789
عنوان

از کار های خیری بگید که بین شما و خداست 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 124 پست
هر چی لازم نداشته باشم میذارم تو پلاستیک دم در یا برا نیازمندا چن باری هم پول زدم ب حساب ی بنده خدای ...

میدونی غذا دادن به حیوانات چه صدقه ی عظیمی محسوب میشه.  و اینکه دعامون میکنند

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار😂😂🤣حداقل میریختی صندوق صدقات چه کاریه اخه پولاتو بریزی سطل اشغال بنظرم مامانت کم زدت😂🤣

شاید یه بچه شاید یه مرد شاید یه خانوم از همون پول هایی ک تو سطل زباله بوده شکم خودش و خانوادش سیر کرده 😔

ما هیچ کدوممون از دل هم خبر نداریم فقط خدا میدونه با این کار تونسته دل چند نفر شاد کنه

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

برای اموات بی وارث یا بد وارث قرآن میخوندم

چه نیت گسترده و عالی 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

من خیلی وقته ک کار خوب انجام ندادم

یادم میاد آخرین باری ک کار خوب انجام دادم همون دوسال پیش بود ک پدر شوهرم آلزایمر داشت و منم لقمه میزاشتم دهنش، آب میدادم بهش..شب تا صب بیدار میموندیم منو شوهرم ، چون پدر شوهرم اصن نمیخابید تا صب...

وای ببینید چه کار بزرگی کردم 🙂

خدا خیرت بده شاید با این کار یه آدمی تونسته یه شب با شکم سیر سرش بزاره رو زمین بخوابه خدا خیرت بده 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

وای ببینید چه کار بزرگی کردم 🙂

من هنوز دارم از پست اول شما انرژی میگیرم ، به خاطر زلالی نیتتون 

شاید یه بچه شاید یه مرد شاید یه خانوم از همون پول هایی ک تو سطل زباله بوده شکم خودش و خانوادش سیر کر ...

شایدم همه پولا پامال شده لای اشغالا خب فوقش یکی دوتاش پیدا شه برای کار خیر تو صندوق صدقات پول میریزن سطل اشغال اخه😂

جن*ده های امروز پدران فردا
من خیلی وقته ک کار خوب انجام ندادم یادم میاد آخرین باری ک کار خوب انجام دادم همون دوسال پیش بود ک پ ...

هر وقت میشنوم یک نفر از یک مریض مراقبت میکنه ، خیلی حسرت میخورم به موقعیتش پیش خدا 

من خودم وقتایی که میبینم یکی داره زباله جمع میکنه میرم و بهشون کمک مالی میکنم واسم مهم نیست اصلا که ایرانی یا اتباع  چون اینقدر شرف دارن اینقدر حیا دارن که بجای دزدی و هزار تا کار دیگه میان جلو مردم میان جلو هم شهری خودشون زباله جمع میکنن تا بتونن ی شب با شکم سیر بخوابن

شایدم همه پولا پامال شده لای اشغالا خب فوقش یکی دوتاش پیدا شه برای کار خیر تو صندوق صدقات پول میریزن ...

اون نیازمند واقعی ک واجب تره غذاشو از اشغالا پیدا میکنه حالا بندازی صدقات معلوم نمیشه کجا میره الان نصف صندوقای شهر ما  دزدا چسب چسبوندن که تا انداختی بیارنش بیرون 😐😐😂😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830