2777
2789
عنوان

از کار های خیری بگید که بین شما و خداست 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 124 پست

یکیو میشناسم پدرش مریضه و مادرش کار میکنه زندگیشون سخت میچرخه چن تا خواهر برادرن

براش شارژ مستقیم میفرستم برا بسته اش، خودش نمیدونه منم

سرکار نمیرم وسعم بیشتر از این نیس

واقعا چرا من هیچ کار خیری تو زندگیم نکردم 😶 هیچی یادم نمیاد شما بگین من ایده بگیرم انجام بدم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم نمیخواد تعریف کنم حس میکنم ارزشش رو از دست میده اگه برای کسی بگم نمیدونم درست فکر میکنم یا نه

میدونی بعضی وقت ها از بابت اینکه یک کار خیری کردیم خوشحالیم.  هدفمون ریا و ... نیست ، خوشحالی واقعی از اون کاره ، باعث میشه حتی دوست داشته باشیم برای بقیه بگیم 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

بنظرم انرژی مثبت برای همه کار خیر محسوب میشه.لبخند زدن به دیگران؛ دعای خیر برای دیگران. معمولا لباس و کفش و کیف خودم و همسرم  رو که تو کمدن و میدونم خیلی وقته نپوشیدیم میزارم دم در میگم حداقل کسی دیگه ی استفاده کنه.؛پول یا لباس تازه یا مرغ و گوشت میخرم میدم به کسایی که فکر میکنم نیاز دارن. همسرم کارت بنزینشو میده به یه آقای که مسافرکشی میکنه و درآمدش کمه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
یکیو میشناسم پدرش مریضه و مادرش کار میکنه زندگیشون سخت میچرخه چن تا خواهر برادرن براش شارژ مستقیم م ...

وای چه قدر انرژی گرفتم . ذوق کردم

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

تو برنامه ی سمت خدا هر ماه پول جمع میکنن برای قربانی برای مناطق محروم و یا برای مادرانی که صاحب فرزند نشدن پول جمع میکنن و وام میدن بهشون که اقدام کنن برای فرزند آوری .هر چند وقت که دستم پول باشه سعی کردم مبلغی بزنم به حسابشون

بنظرم انرژی مثبت برای همه کار خیر محسوب میشه.لبخند زدن به دیگران؛ دعای خیر برای دیگران. معمولا لباس ...

همش یک طرف  ، اون کارت بنزین عالی بود.  

هر چی لازم نداشته باشم میذارم تو پلاستیک دم در یا برا نیازمندا چن باری هم پول زدم ب حساب ی بنده خدایی سعی میکنم قلب کسیو نشکونم با رفتارم یا حرفام ب گربه ها غذا میدم ب پرنده ها همینطور مریضا رو دعا میکنم شفا پیدا کنن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830
واقعا چرا من هیچ کار خیری تو زندگیم نکردم 😶 هیچی یادم نمیاد شما بگین من ایده بگیرم انجام بدم 

حتی یک لبخند صدقه محسوب میشه ، یک دلداری کوچیک .