2821
2789
عنوان

پریود نمیشمممممممممم

78 بازدید | 10 پست

طبق دوره ام فازهای پریودیم

امروز باید پریود میشدم اما نه علائمی دارم نه چیزی

فقط نفخ معده دارم  ۶ ام این ماه نوبت کراتین و ۹ ام هم 

نوبت لیزرمه 💔   

راهکارررررر لطفااا (آویشن،زعفران،زنجبیل،دارچین،آب داغ و ماساژ ، قرص زینک اکساید، اینا رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم...)

آخر بِدَمَد صبحِ اُمید در شبِ من🌑🌬

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گل گاو زبون برای من جواب میده یه قوری درست میکنم در طول روز میخورم ۲۴ ساعت بعد پری میشم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
گل گاو زبون برای من جواب میده یه قوری درست میکنم در طول روز میخورم ۲۴ ساعت بعد پری میشم

امتحدان میکنم

بد طعم نیست؟؟

امتحدان میکنم بد طعم نیست؟؟

من یه قاشق گل گاو زبون و کمی زعفرون و چندتا تیکه نبات میریزم تو قوری و آب جوش میریزم روش و میذارم رو کتری دم بکشه یه ربع تا بیست دقیقه

اگه رو گاز بجوشونی تلخ میشه ولی اینطوری اونقدر بد نیست اگه دیدی بدمزس نباتشو بیشتر کن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
من یه قاشق گل گاو زبون و کمی زعفرون و چندتا تیکه نبات میریزم تو قوری و آب جوش میریزم روش و میذارم رو ...

خیلی ممنون ازتون🌸