بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دریچه کولر ببندین درز گیر پنجره و در بزار همیشه شوفاژت روشن باشه قالی سنتی هم داشته باشی چون از پشمه باز خوبه .. ولی درکل طبقه اول و آخر همیشه سردتر از بقیه واحدان
جوراب بپوشین اصلا اصلا زمین دراز نکشین من گاهی پتو مینداختم روش میشست دخترم
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
دریچه کولر ببندین درز گیر پنجره و در بزار همیشه شوفاژت روشن باشه قالی سنتی هم داشته باشی چون از پشمه ...
آخر نه ...خونه ابجیم آخره آدم خفه میشه از گرما