2777
2789

سه ماه پیش دوست پسرم که ۴ سال باهم بودیم فوت کرد من بعد از ۴۰ امش لباس سیاهو در اوردم دوباره ب خودم رسیدم تو هر جمعی ک رفتم نشستم خندیدم شوخی کردم یعنی از بیرون کسی منو میدید نمیتونست بفهمه که قلبم داغ دیدس ب جز اجیم و مامانم

اما شبا و وقتی تنهام :)نگم از حال خرابم واستون سه ماهه خواب راحت نداشتم همش کابوس عشقمو میبینم وقتی تنهام همش عکسامونو پیامامونو نگا میکنم میخونم  هر روز میرم قبرستون سرخاکش باهاش کلی حرف میزنم هر بار یاد که اون همه زیبایی زیر یه خرواره قلبم اتیش میگیره هر روز حال ردحیم داشت بدتر میشد همش میخوابیدم دیگه اینقدر بهم فشار روانی وارد شد امروز رفتم مشاور که گفت افسردگی گرفتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم عزیزم

خیلی غم بزرگی روی دلته میفهممت

بزار دوره سوگواریت بگذره خودتو سرکوب نکن،بغض داشتی بشین گریه کن،توی باشت داد و فریاد کن

اما حواست باشه به این سبک بودن عادت نکنی که درمانت مکافات میشه

سعی کن کم کم به زندگی عادی برگردی

پیش هر روانشناسی ام نرو،بعضیا بدتر حالتو خراب میکنن

عفونت ریه

خدا رحمتش کنه 

انشالله این روزا میگذره توکلت به خدا 

انشاالله همیشه شاد و تندرست باشی.

نمیتونم بگم بی خیال باش چون نمیشه

ولی سعی کن ذهنتو مشغول کنی تا کمتر بهش فکر کنی 

خدا رحمتش کنه  انشالله این روزا میگذره توکلت به خدا  انشاالله همیشه شاد و تندرست باشی. ...

مرسی مهربون 

دست و دلم ب هیچ کاری نمیاد یکی باید بهم کمک کنه امیدوارم با دوره های مشاوره بتونم ب زندگیه عادی برگردم

مرسی مهربون  دست و دلم ب هیچ کاری نمیاد یکی باید بهم کمک کنه امیدوارم با دوره های مشاوره بتونم ...

قربونت عزیزمم

ورزش میکنی ؟؟خیلییییی خوبه 

برو باشگاه حتما کلااا زندگیت تغییر میکنه