2777
2789

سلام من دانشگاه میرم و میخوام این دو هفته  که قبل عید است و دو هفته خوده عید که یک ما میشه رو عمل کنم که استراحت کنم میشه بگید جراحی بواسیر بهتره یا لیزر ؟و اینکه دوره نقاهت چقدره من دانشگاه روی ۵،۶ ساعت روی صندلی میشینم میتونم یک ماه بعد عمل هم روی صندلی بشینم چون شنیدم باید همش روی شکم بخوابی اگه ممکنه تمام راهنمایی لازم و اونایی که عمل کردین بگین و بعد عمل سوند وصل میکنن؟اگر ممکنه به همه‌ی سوالام جواب بدین ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مرخص که شدی سوند وصل نمی کنن 

درد و سوزش بدی داره تقریبا یک ماه اول 

شوهر من عمل کرد ولی لیزر می گن احتمال برگشت داره ولی عمل اگر پیش یه دکتر خوب بری مشکلی پیش نمیاد دیگه 

تا چند ماه نمی تونی مدت زیادی بشینی باید زود به زود دراز بکشی 

من همسرم عمل کرد، حدود ۴۰ روز درد بسیار شدید داشت بخصوص موقع دستشویی رفتن، بعد  کم کم بهتر شد

میتونی برای کلاسات، تیوپی تهیه کنی که وسطش بازه،دورش گرده یا مربعه ولی مهم اینه که وسطش باز باشه، اونو بذاری تو کوله باخودت ببری 

نمیدونم جراحی بهتره یا لیزر، مال همسر من خیلی شدید بود و فقط باید جراحی میشد راه دیگه ای نداشت

فقط همین موقع دستشویی درد زیادی داری؟

یکم درد دارم این دردا تازه شروع شده من ۶ ساله بواسیر دارم الان یک هفته است عود کرده و خیلی بزرگ شده ۳ تا دارم که یکیش بزرگه و از فندق بزرگتر شده بقیه‌شون ریزه اون بزرگه درد میکنه

من همسرم عمل کرد، حدود ۴۰ روز درد بسیار شدید داشت بخصوص موقع دستشویی رفتن، بعد  کم کم بهتر شد ...

خب خجالت میکشم اون بالشت و ببرم دانشگاه بعد دستشویی چی شوهرتون تا چند ماه موقع دفع اذیتت بود؟بواسیرشون ترومبوزه بود؟؟