2777
2789
عنوان

یه سوال برای کیک تولد+عکس

242 بازدید | 18 پست

خانوما من تولد پسر یکساله و شوهرم با همه 

مهمونم یه ۳۰ تایی دارم به نظرتون کیک کوچیک بگیرم با کاپ کیک برا مهمونا بده ؟

بدم میاد از کیک تقسیم کردن یا همون کیک بزرگ بگیرم عکس آخرم عکس کاپ کیکه

نظرتونم هم در مورد این کیکا بدید کدوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه تولدبری کیک نخوری😂😂دستت دردنکنه کاپ کیک میخری بخر ولی کیکم باید بدی😋

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
آخه با تولد شوهرم تو یه روزن فوقش میتونم مثلا رنگ آبی بگیرم 

خب چرا شوهرتو اولویت قرار میدی

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
عه پس همون بزرگ میگیرم 

اره بابا کیک تولد به بزرگیشه 😄مبارکه تولد فسقلیت خدا حفظش کنه واستون

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸