2777
2789
عنوان

لطفاً برای سفر به کیش راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 39 پست

شما و همسرتون نفری 2100 تقریبا بلیط رفت و برگشتتون میشه.

یعنی 4200

میتونید اونجا سوییت بگیرید. غذا هم مرغ و گوشت چرخ کرده فریز شده ببر، سریع یه کتلت، برنج و مرغ یا همچین غذاهایی درست کن. اگه میخواید به صرفه تر برید 

بار الهی... چگونه ناامید شوم در حالیکه نسبت به من بسیار مهربانی 🙏
بستگی به تفریحاتتون داره عزیزم چه ساحلی بخواین

مرسی که وقت میزارید جواب میدید آخه اصلا نرفتم نمی‌دونم کدوم ساحل خوبه غواصی و پاراسل.شاتل... اینجور تفریحات هم کنار ساحل راحت بتونم برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که وقت میزارید جواب میدید آخه اصلا نرفتم نمی‌دونم کدوم ساحل خوبه غواصی و پاراسل.شاتل... اینجور ...

مرکز غواصی ساحل سیمرغ خوبه واسه غواصی همون سیمرغ شاتل داره پاراسل هم ساحل دامون اوشن هم که پارک ابیه انتحان کنید

ایشالاکه از سفرتون لذت ببرین جانم

🤍

..dental stu
رویال افتضاحه پارسیان دسترسی بهتری داره مرتب تره سورینت مریم هم گزینه خوبیه

عزیزم هتل پارسیان بخوام برم .تفریحات از کجا باید تهیه کنیم من اینو اصلا نمی‌دونم از کجا تهیه میکنم بعضی ها میگن تخفیف خوبی هم داره جایی رو میشناسید 

هر ساحل متفاوته باید برین خود کلوپ تا تخفیف بگیرین

عزیزم شما بهتره قبل سفر فقط هتلتونو رزرو کنین 

به تفریحات انقد فکر نکنین ممکنه اصلا شرایط جوی خوب نباشه

هتل هم بسته به انتظاراتتونه

من خودم هتل ترنج اصلا برام جالب نیس شاید بگین بهترین هتل جزیره س 

اولم پیشنهاد دادم برا هزینه کمتر سوییت بهتره

..dental stu