2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن و دردسراش

14484 بازدید | 51 پست

امروز دوباره پوشکش کردم، اونم با خشم و عصبانیت😔

تقریبا دو هفته یا بیشتره ک دیگه روزا پوشکش نکردم مگر اینکه بیرون از خونه باشیم، دوسه روزه تا بره دسشویی قبلش یکم شلوارشو خیس میکنه، حس کردم باز داریم برمیگردیم اول کار، از طرفی ی وقتایی خودم یا باباش سر فضولیاش تو دسشویی سرش غر میزدیم 😪

عذاب وجدان وحشتناکی گرفتم میگم نکنه باعث شدم بچم بی اختیاری بگیره، از شدت عذاب وجدان اعصابم بد بهم ریخته، امروز کلی گریه کردم😭

بچه ای ک نمیزاشت پوشکش کنم، یا میخواست دربیاره، الان من میخوام پوشکش باز کنم نمیزاره😭😭😭

نمیدونم چی طبیعیه چی غیرطبیعی، از طرفی بینهایت فضوله، تا دسشویی میره ب همه چی دست میزنه به همه چی کار داره میخواد باهمه چی بازی کنه منم نفرت دارم از کثیفی، چند بار هیچی نمیگم ولی یهو منفجر میشم😭

نمیدونم چه غلطی کنم، اصلا الان وقتش بود😪

توروخدا مامانای ک تجربه دارید کمکم کنید، من تنهایی نمیتونم از پسش بر بیام😭

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

دختر منمم اینطور شده یهو می رزه  دوسال هشت ماهشه

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه دوست داره به همه چی دست بزنه. همه رو امتحان کنه. درک نداره که خطرناکه یا آلوده. شما همه چی رو تمیز کن. بعد بدن خیلی قوی تر از اینهاست که با دست زدن به روشویی یا ..... خدایی نکرده خطرناک باشه. بعدش هم دستش رو بشور.

چند سالشه  من پسرم سه سال و دوماهش هنوز بیرون میرم پوشکش میکنم چون نمیگه

دخترای من ۳ سال و ۱ ماهشونه کلا پوشکن 🤦‍♀️🤦‍♀️

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

من و خواهر شوهرم بچه هامون همسن هستن اون از دوسالگی بچه رو مجبور کرد از پوشک گرفتن با عصبانیت من از حدود ۲سال هشت ماهگی شروع کردم همیشه طعنه میزد که چرا نگرفتی بچه رو از پوشک الان بچه اش شب ادراری گرفته دکتر گفته مال همون موقع هاست که با عصبانیت از پوشک گرفتیش 

من بچمو از ۱۶هفتگی اموزش دادم،اول کلمه جیش رو بعد نحوه نشستن رو بعد معذرت میخوام وقتی تنها بودیم در سرویسو باز گذاشتم گفتم ببین من دارم .... میکنم،حموم بردنی اجازه دادم بشینه جیش کنه،تا ۱۸هفته ش ک شد باز کردم هر ۱۰دیقه یبار بردم سرویس دوروز اذیت شدم کارم شدع بود سرویس رفتن،ولی دیگه یاد گرفت،فقط دوبار شلوارشو کثیف کرد اونم چون یادم رفته بود ببرمش،آموزش خیلی مهمه یهو بری سر اصل مطلب پوشکو باز کنی طفلی بچه‌هم گیج میشه خب

دختر من۲۳ماهس جیش میگه اونم در طول روز.شب ادراری داره پی پی نمیگه نمی‌دونم با این چه کنم.اسی بچها یه مرحله بازگشت پذیری دارن یعنی بعد یه مدت که از پوشک گرفتی دوباره خودشون خیس میکنن