سلام خانم گلا من از بعد زایمان اضطراب و افسردگی شدید گرفتم باگذشت زمان بهتر شدم اما متاسفانه خواب شبم خیلی بهم ریخته حالم اصلا خوب نیست دکتر بهم قرص اس سیتالوپرام و تری فلوپرازین بهم داد کسی بوده دارواعصاب خورده باشه حالش خوب شده باشه و راحت ول کرده باشه قرصارو میترسم بخورم وابسته شم و افسردگیم بدتر شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله گلم.من یه تصادف سخت داشتم.بعدش دچار افسردگی پس از سانحه شدم.شبها تا صبح بیدار بودم و اگه خوابم میبرد مدام خواب جنازه میدیدم و جیییغ میزدم.دکتر بهم سیتالوپرام داد شش ماه مصرف کردم.هم افسردگیم رفع شد هم وسواس فکری که از قبل داشتم.خیلی راحت شدم.بعد از زایمان که به دوره کرونا خوردیم.مجددا افسردگی بعد زایمان گرفتم الان ۴ماهه دارم پاروکستین مصرف میکنم.بیماری های روحی هم باید مثل بیماری جسمی درمان بشه
خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.