2777
2789

بعله خیلی موثره

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره ای بود روزا اول هنگ بودم😂😐

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

آره بابا تو بیابون چادر بزنی شرف داره تا بخای تو کاخ مادرشوهر حسود زندگی کنی

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
بله  خداروشکر اون مسایل رو نداریم دیگه فقط جای زخمش رو روح میمونه

آره دقیقا منم بلاها سرم اوردنا تو اون چنسال که خونه نحسشون مینشستیم

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
برای اون روز لحظه شماری میکنم البته خونه خریدیم ولی هنوز توش نرفتیم ۱۲ ساله با مادرشوهر و جاریم تو ی ...

منم لحظه شماری می کنم

همیشه اون روز را تصور می کنم

عاطی صدام می زنن
از همون اول مستقل بودیم همسرم خونه ساخته بود فقط کابینت نداشت که کابینت کردیم بعد عروسی گرفتیم.

خوش به حالت 

من تازه برام تجربه شد

عاطی صدام می زنن
آره بابا تو بیابون چادر بزنی شرف داره تا بخای تو کاخ مادرشوهر حسود زندگی کنی

مادرشوهر من حسود نیس خیلی هم اهل دخالت نیس اما استقلال نداریم طبیعتا

عاطی صدام می زنن