2777
2789
عنوان

خانم ها میشه بیایید جواب این آقا رو بدید راهنمایی خواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست
خب میگه من میخوام با حجاب باشه حتما این برام خیلی مهمه که طرفم رو بشناسم مثلا آشنا یا فامیل باشه میگ ...

اگه بشه هم اون دختر با زور داره این کارو میکنه ، باید دلی باشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت خودتون تونستید قبول کنید همسر ایندتون بخاد در آینده تغییر‌تون بده وشما مشکلی با این قضیه نداشتین باهمین طرزفکر برین خواستگاری ولی فکرنکنم کسی چه مرد چه زن دوست داشته باشه شریک زندگیش درآینده ازش بخاد که تغییرکنه مخصوصا تومساله شخصی مثل حجاب وطرزپوشش

خب میگه من میخوام با حجاب باشه حتما این برام خیلی مهمه که طرفم رو بشناسم مثلا آشنا یا فامیل باشه میگ ...

اگه اون طرف حجاب براش مهم بود یا بهش اهمیت میداد همین الان با حجاب میشد منتظر نظر یا اجازه آقا نبود. مگه صیغه محرمیت چه تاثیری رو شخصیت افراد داره که بعد ازدواج بخوان یهو تغییر کنن.

بله درسته افراد بعد ازدواج تغییر میکنن اما این نیست که بگیم اگه بی حجاب باشن یهو تلنگر میخورن و با حجاب میشن، زن و مرد اگه به هم علاقه داشته باشن هر دو به خاطر جلب توجه و رضایت هم یکم تغییر میکنن تا زندگیشون به تفاهم و آرامش برسه اما نباید به امید رسیدن به اولویت ها ازدواج کرد

عزیزم من خیلی از دختر خانما رو دیدم که بعد از ازدواج چادر برداشتن و بخاطر سختگیری خانواده میپوشیدن

اما اینکه یه خانم بدحجاب بخواد بگیره به امید اینکه تغییر کنه بی نهایت بعیده

باید با خانومی  ازدواج کنه که به حجاب معتقد باشه و همچنین اقا میتونه شب خواستگاری تاکید موکد کنه به معیارهاش!

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤