2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سونو اول که خارج رحمی نباشه که لوله های فالوپتو بارکونه بعد که اوکی بود با قرص

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
نرم ساکشن؟

نه ریسک عفونتش بالاس

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
افسرده م مشکلات روحی دارم نمیتونم

بچه هم داری؟

مشکلات روحی روانی بعدش شاید بدتر کنه حالت رو

من خودم دوتا سقط خودبخودی داشتم ک داغون شدم تو سن کم و واقعا اذیت شدم ومیشم هنوز ک هنوزه

یکی سال۹۸یکی هم پارسال سقط داشتم

ولی‌جداازدرد روحی روانی درد جسمیش هم هس واذیت خیلی میشی

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
با قرص چیزی نشه تو خونه؟ میگن خطر داره اخه

امکان خونریزی هس تو خونه بنظرم تحت نظر پزشک و بیمارستان باشی بهتره عزیزم

ساکشن همون کورتاژ منظورتون هس ؟

من ک پارسال کردم و چیزیم نشد 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
با قرص چیزی نشه تو خونه؟ میگن خطر داره اخه

بنظرم انقد میترسی همونکار که پزشک میگه بکن 

نه عزیزم ندارم چند هفته بودن؟ چرا هنوز اذیت میشین؟

درد روحیش خیلی سخته و واقعا اذیت شدم ویادش میفتم بازم اذیت میشم

وهمیشه ازخدا خواسم بجای اون دوتا بهم بهترینا رو بده و جایگزینش فرزند سالم و صالح و خوبی بده بهم