2777
2789
عنوان

کلاس شنا خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 30 پست
منم رفتم خیلی خوبببب بود هم برای روحیه هم خیلی فرم بدنم قشنگ شد  ولی منم شنیدم از طریق استخر ب ...

اره اونم میگه برا لاغری برم زیادم چاق نیست ولی چون اهل ورزش نیست فکر می‌کنه راحتر نسبت به ورزشهای دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم دوستاش میرن میگه منم برم 

وای نکن  واقعا 

خیلی عفونت و بیماری های ناحیه خصوصی میاره 

بزارش ورزش های جذاب کلاسای جذاب تر 

در عوض بگو شمال یا دریا رفتیم شنا میبرمت

بنظرم بچه هامون لازمه که شنا را یاد بگیرن ولی از طرفیم کثیفی اب الودس به هرحال من دخترم بزرگ تر بشه حتما میفرستمش کلاس شاید یه جا بکارش بیاد منکه حتما حتما میفرستم و بعدش تو استخرای خودمون میزارم شنا کنه دیگه نمیفرستمش استخر عمومی

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

من فرستادم مشکلی هم براش پیش نیومد،الاگ قشنگ شنا میکنه بعد شنا دوش میگیرن خوب میشوره خودشو سانس بچه ها هم جداس اب کلر هم داره ضد عفونی میشه

اومدم ی جا پاش پیچید افتاد تو اب نباید بلد باشه ی تلاشی بکنه؟ وایسه اب ببره خفه بشه؟

من با این توجیه فرستادمش و ارزش داره فقط ورزش نیست 

تابستون پارسال خیلی کودک غرق شده و دچار خفگی میاوردن بیمارستان منم تصمیم گرفتم بچه ها را بفرستم شنا و راضی ام 

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
اره اونم میگه برا لاغری برم زیادم چاق نیست ولی چون اهل ورزش نیست فکر می‌کنه راحتر نسبت به ورزشهای دی ...

خیلی خوب میکنه هیکل ولی به مشگلات بعدش که مریضی چیزی انتقال پیدا کنه نمی ارزهح

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
من فرستادم مشکلی هم براش پیش نیومد،الاگ قشنگ شنا میکنه بعد شنا دوش میگیرن خوب میشوره خودشو سانس بچه ...

من خودمم از همین نظر که شما میگین دوست داشتم بره ولی از همین لحاظ بیمارشدنه که میترسم پدرشونم خیلی حساس هستش میترسم بعدم همه کاسه کوزه ها رو سر من خراب بشه دیوار منم کوتاه 

اگه بعدش دوش بگیره بازم مریضی داره ؟؟؟؟

نمیدونم ولی خوب احتمالش هست نمیشه گفت صد در صد نه 

ناحیه خصوصی جوریه که سریع بیماری جذب میکنه 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
نمیدونم ولی خوب احتمالش هست نمیشه گفت صد در صد نه  ناحیه خصوصی جوریه که سریع بیماری جذب میکنه& ...

اره متاسفانه ، بچه ام هست نمیشه واضح همه چیو براش توضیح داد 

بنظرم بچه هامون لازمه که شنا را یاد بگیرن ولی از طرفیم کثیفی اب الودس به هرحال من دخترم بزرگ تر بشه ...

حتی با وجود اینکه الان دوستان میگن بازم میفرستی شما ، من که بدتر ترس به جونم افتاد 

حتی با وجود اینکه الان دوستان میگن بازم میفرستی شما ، من که بدتر ترس به جونم افتاد 

کلاس شنا نهایت یکماه باشه بله میفرستم چون یادگیری شنا از نظر من از واجباته تا بزرگ بشه دور از جون هزارتا اتفاقه شاید روزی به دردش خورد 

بعد اینکه یاد گرفت استخر خودمون شنا کنه ولی با اینکه خودم شنا بلدم میفرستمش کلاس تا اصولی یاد بگیره

خودم الان ۲۲ سالمه خیلی جاها همین شنایی ک خودم بدون مربی یاد گرفتم خیلی خیلی بدردم خورده همش میگم کاش اصولی یاد میگرفتم 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا