2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون باردارم یا نه

80 بازدید | 10 پست

سلام... من اقدام کردم برای بارداری تو روز تخمک گذاریم الان نزدیک پریودمه دوروز مونده تا موعدم دلدرد دارم شبیه پریودی... طبیعیه!؟ یا دارم پریود میشم؟ دعا کنید برام باردار باشم 

خب یه بی بی بزن من سر این بارداریم تو هیچ روزی جز روز تخمک گذاری اقدام نکردم پنج روز مونده به موعد ب ...

بیبی زدم دیروز منفی بود... اصلا طبیعیه این درد دل یا ن نباید درد باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری و پریودی علائمشون تقریبا مثل همه  انشالله بارداری باشی چند وقت اقدامی

6م این ماه پری شدم روز تخمک گذاریم اقدام کردم ینی 16هم. ب امید اینکه باردار باشم خوشحال بودم ولی یهو دل درد گرفتم صبح و دردای شبیه پری

انشالله میشی عزیزم من دو تا بارداریم رو با همون اولین اقدام باردار شدم همیشه هم با صدتا روش جلوگیری ...

ممنونم عزیزم انشالله همه چشم به راها به خواستشون برسن... الان پس ینی این درد طبیعیه؟ 

ممنونم عزیزم انشالله همه چشم به راها به خواستشون برسن... الان پس ینی این درد طبیعیه؟ 

هر چیزی ممکنه منم پنج روز به موعد درد شدید مثل پریودی داشتم گفتم الان پریود میشم ولی بی بی زدم درجا دو خط قرمز شد 

[QUOTE=275280813]هر چیزی ممکنه منم پنج روز به موعد درد شدید مثل پریودی داشتم گفتم الان پریود میشم ولی بی بی زدم درجا ...[/QUOTE

خوشبحالت. برامنم دعا کن انشالله باردار باشم مرسی عزیزدلم که وقت گذاشتی جوابمو دادی انشالله به راحتی زایمان کنیو نی نی خوشگلت صحیحو سالم به دنیا بیاد

[QUOTE=275280813]هر چیزی ممکنه منم پنج روز به موعد درد شدید مثل پریودی داشتم گفتم الان پریود میشم ول ...

قربونت برم چشم حتما انشالله که باردار بشی به زودی بیای همین جا خبرش رو بدی