2777
2789
عنوان

توروخدا کمککککک

102 بازدید | 12 پست

من الان یه ساله ال دی مصرف میکنم 

متوجه شدم موهام ریزش داره وسط دوره قطع کردم قرصو

(۴ تا قرص مصرف کرده بودم فقط) امروز دوباره پریود شدم 

زدم گوگل نوشته بود قرص و قطع کنید باردار میشید

الان دوباره رفتم دوتا انداختم از ال دی😭😭 پریودیم قطع میشه؟؟ دوتایی بعدی و میشه امشب بخورم؟؟ 

اگه کلا نخورم پریود شم چند روز میشم

🥲🥲

توروخدا اگه میدونید کمک کنید 🥺 استرس دارم

یه وقتایی باید بین اینکه بزنی صفحه بعد یا اینکه کلا کتاب و ببندی بذاری کنار باید یکیو انتخاب کنی..!                        هرگز یک اشتباه رو فقط چون مدت طولانی صرف انجامش کردی ادامه نده..(:!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ال دی چجوری میتونه باردارت کنه تنهایی😐

تو گوگل نوشته قطع کنی امکان بارداری هست🥲 خب من برای جلوگیری مینداختم

یه وقتایی باید بین اینکه بزنی صفحه بعد یا اینکه کلا کتاب و ببندی بذاری کنار باید یکیو انتخاب کنی..!                        هرگز یک اشتباه رو فقط چون مدت طولانی صرف انجامش کردی ادامه نده..(:!
اتفاقا ال دی ک موهارو پرپشت میکنه

نه مال من موهام نصف شده انقد ریخته😭

استرس چی؟ چرا خودزنی میکنی؟  قط کنی کان*دم استفاده کن از هوا که باردار نمیشی

الان پریودیم قطع میشه قرص انداختم؟؟ چیکار کنم؟

تو گوگل نوشته قطع کنی امکان بارداری هست🥲 خب من برای جلوگیری مینداختم

خب عزیزم انسان چجوری باردار میشه؟؟؟؟؟  لا اله الا الله خب نکن اون کار آخرو تا باردار نشی. ما ی عمره جلوگیریون طبیعیه ن قرصی ن کاند.... 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
الان پریودیم قطع میشه قرص انداختم؟؟ چیکار کنم؟

تنها کاری که باید بکنی اینه 

استرس و بزار کنار

یلکس کن 

استراحت کن

وایسا پریودت تموم بشه

ی دو بسته هم کان دم متفاوت بگیر 

باهاشون حالت های متنوع امتحان کنید لذت ببرید

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
خب عزیزم انسان چجوری باردار میشه؟؟؟؟؟  لا اله الا الله خب نکن اون کار آخرو تا باردار نشی. ما ی ...

😂ببخشید 

میدونم واقعا گیجم 

من میخواستم قطع کنم طبیعی جلو گیری کنم 

اما ترسیدم باز باردار شم 

تنها کاری که باید بکنی اینه  استرس و بزار کنار  یلکس کن  استراحت کن وایسا پریودت ...

باشه ممنون😶 فقط نمیدونید چقدر طول میکشه تموم شه؟ مدت پریودیم طولانی میشه بخاطر قطع قرص تو دوره؟

😂ببخشید  میدونم واقعا گیجم  من میخواستم قطع کنم طبیعی جلو گیری کنم  اما ترسیدم با ...

نه بابا تا نریزه هیچی نمیشه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.