اگه از محصولات برندهای ایرانی استفاده کردین و راضی بودید ممنون میشم معرفی کنید
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میشه واسه رسیدن بع آرزوهام صلوات بفرستی 😍سلامتی و خوشبختی مامانم و داداشم ....خوشبختی و ارامش خودمو عشقم ...روزا با تو زندگی رو پر از قشنگی میبینم شبا ب یاد تو همش خوابای رنگی میبینم چشم تو رنگ عسل توی چشم تو نگاه مثله شاه بیت غزل لب تو غنچه نیمه باز باغ تن تو آتیش سوزنده داغ قد تو مثله سپیدار بلند دل تو نرم تراز صبح پرند دل تو نرم تر از صبح پرند ....آهای بزار بپوشمت مثله لباس مهمونی تور سپید دست باد یا مثله رخت زندونی انگشتای کشیدتو کش بده تا اخر من بوسه داغمو بگیر تاکه نیوفته از دهن شراب صدساله من وقتشه که بنوشمت وقتشه که عریان شم بپوشمتalireza ...(آقایون لطفا درخواست دوستی ندن )عاشق نی نی ام دوست دارم دو تا پسر کاکل زری داشته باشم بیام با ذوق براشون تاپیک بزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامانم از همین مارک ضدآفتاب استفاده میکرد به نظر خوب میومد که
شما خودت ازش استفاده کردی؟
از کدوم محصولاتش استفاده کردی خوب نبودن؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کرمپودرش البته چند مدل داره من از یه مدل ارزونتر نسبت به مدلهای دیگهاش خریدم اصلا راضی نیستم کاورش اصلا خوب نیست مدل های دیگهاش هم استفاده نکردم
شما از کرمپودرهاش استفاده کردی؟
اره فک کنم تو اخرای دهه هشتاد بود ک این ضدافتاب اومد تو بازار و همه گرفتن ازش افتضاح بود
آها تو این چندسال اخیر مامانم از ضدآفتابهای رنگیش استفاده میکرد به نظر خوب میومد
از خط چشمش استفاده نکردم کرمپودرش البته چند مدل داره من از یه مدل ارزونتر نسبت به مدلهای ...
آره یه مدل کرمپودرش رو استفاده کردم من هم راضی نبودم خوب کاور نمیکرد یه مدلی بود اصلا بافتش بهنظرم ولی خط چشمش خیلی کیفیتش خوبه خداییش هم ماژیکی هم موییش.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "