2777
2789
عنوان

شوهرم نیومد دنبالم میخوام جدا شم میشه راهنماییم کنید تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 102 پست
به گفتن قشنگه در عمل هیچی دست زن بیچاره رو نمیگیره حساباشو خالی میکنه اموالم منتقل  خودشم مت ...

اموالشو نمیتونه منتقل کنه یا به نام کسی بزنه میشه فرار از دین و خودش جرمه همه چی به قاضی بستگی داره ولی همین که زن بتونه از اون زندگی ازاد شه از صدتا مهریه بالاتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حذف تاپیک به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید            https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

لطفا طلاق نگیر برات  دعا میکنم زندگیت درست شه ب

خیلی عجیبه برام که الان پیامت و دیدم 😔

درحالی ک جفتمون واسه جدایی داریم آماده میشیم 

حالم خیلی خرابه کاش کسی درکم میکرد بدون سرزنش کردن

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

اگر امیدی به ادامه زندگی داری اصلا سراغ قاونون و دادگاه نرو که فوری همه چیز خراب میشه . اگر ناامید به این زندگی هستی برو مهریه اجرا بذار نه طلاق توافقی. کاری کن که اون تقاضای طلاق بده . 

این کاربری دست دونفر هست  

اگر امیدی به ادامه زندگی داری اصلا سراغ قاونون و دادگاه نرو که فوری همه چیز خراب میشه . اگر ناامید ب ...

خیلی دوست داشتم مهرم و اجرا بزارم فعلا صبر کردم ببینم درست میشه یا نه

خیلی دوست داشتم مهرم و اجرا بزارم فعلا صبر کردم ببینم درست میشه یا نه

کار خوبی کردی که اجرا نگذاشتی . یکی هم واسطه کن باهاش حزف بزنن بگن میخواهی چکاز کنی ، برو دست زنت رو بگیر ببر خونت . چون مردها خودشون خیلی به فکر نیستن . اگه واسطه از خانواده شوهرت باشه بهتره . 

این کاربری دست دونفر هست  

تاپیکت بروز شده .اگر برگشتی امیدارم زندگیت گرم بشه و شوهرت سر عقل بیاد.

ولیرچندتا نکته رو خواهرانه بگم بهت

قبل از ترک خونه اگر میخوایرشوهرتو ادب کنی و بری باید فکردچندتا چیزو بکنی نه اینکه بریربعد فکر برگشتن باشی چون بعدش احترامت نصف میشه وشهرت عادت میکنه.

وقتی میری قهر صبرت زیادبشهووبزنیربیخیالی تا همسرت اقدام کنع

اگر قصدت جدایی نیست قهرنکن منزل رو ترک نکن.

وقتی ام کار به دادگاه وشکایت رسید باید اول تکلیف خودتو مشخص کنی بعد بری برا شکایت و...از یه سمت قهر کردی رفتیزو مشکلداری و میخوای ادبش کنی

از یه سمت دلته برگردی وپشیمونی وکوتاهم نمیای

حداقل این جو مواقع وکیل بگیر.

خودتم نمیدونی واقعا از زندگیت چی میخوای.

ناراحت نشی ولی اصلا استقلال فکری نداری.و وابسته هستی.

همسرتم سواستفاده گر.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
تاپیکت بروز شده .اگر برگشتی امیدارم زندگیت گرم بشه و شوهرت سر عقل بیاد. ولیرچندتا نکته رو خواهرانه ...

سلام عزیزم ممنونم نظرت رو گفتی من خودم قهر کردن و راه درستی نمیدونم ولی واقعا چاره ای نداشتم شوهرم متاسفانه خیلی نابالغ رفتار میکنه، ریشه تمام مشکلات ما این بوده که با خانواده اش تو ی ساختمونیم دائما بدگویی میکنن قبل اینکه برم نزدیک ۵ ماه سعی کردم بفهمونم بهش  اشتباه میکنه و با سیاست رفتار کنم ولی دیگه خسته شدم مثل همین الانم........سعی کردم وابسته گی نداشته باشم چون آدم قابل اعتمادی نیست دیگه برام چون دهن بینه و خیلی دوروغ میگه هنوز نمیدونم باید باهاش چطوری کنار بیام خسته شدم واقعا پیش مشاوره میرم امیدوارم اثر بزاره

سلام عزیزم ممنونم نظرت رو گفتی من خودم قهر کردن و راه درستی نمیدونم ولی واقعا چاره ای نداشتم شوهرم م ...

خواهش میکنم.درسته مشکلت مشکل بزرگیه اما فقط زمان‌میبره تا شوهرت پخته بشه سنش خیلی کمه اگر برای جدایی قصد نداری پس صبوری کن تا زمان بزرگش کنه.سعی کن از روحی مستقل باشی.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
خواهش میکنم.درسته مشکلت مشکل بزرگیه اما فقط زمان‌میبره تا شوهرت پخته بشه سنش خیلی کمه اگر برای جدایی ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیز

بعد چند ماه دعوا  فقط مشکلمون با خانواده اش رو می‌بینه و میگه تو چرا زیاد نمیری میخوای من و از اونا جدا کنی میگم بیا جدا شیم میگه مهریه ات و ببخش طلاقت بدم دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم