سلام بچه ها من الان دوهفته اس خونه پدرمم ولی هیچکدومشون حتی زنگ هم نزدن ببینن من کجا موندم دفعه پیش برادرشوهرم گفت چیزی شد به من بگو دعوای با شوهرم از جایی شروع شد که با مادرش ی ساختمونیم من کم رفت و آمد میکنم و گاهی نمیرم چون محل سگ هم بهم نمیزارن فقط میگن عروس کلفته انقدر زیر گوش شوهرم خوندن که کم کم از هم متنفر شدیم فردا میخوام برم خونه برادرشوهرم چون شوهرم جواب تلفن نمیده بگم به برادرش بگه بیاد توافقی جدا شیم .مراحل طلاق توافقی چطوریه؟😔 بنظر شما امکان داره درست بشه
فقط خواهشا اخرش تاپیک و گزارش بزنین بترکه آشنا هست متاسفانه تو سایت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرفایی که اینجا میزنن که اره برو اینکارو کن.برو اونکارو کن.فقط در حد همین کامنته.بدون اطلاع از قانون و بر اساس شنیده ها..
https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨