من خودم حتی از حامله شدن خجالت میکشم بعد بابام به شوهرم گفته پس کی من میخوام نوه مو ببینم این مسخره بازیا چیه 😐اینم شوهرم بعد دوماه بهم گف الان رفته رو مخم، اخه یعنی چی چرا باید بگه
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم به خانواده ها ربطی نداره بین زنو شوهره موضوع😐
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید کاربر نوشابای سابقم
منم میگم به کسی ربطی نداره شوهرم خیلی دهن بینه دلش سوخته آخه بمنچه
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...