2777
2789
عنوان

بگید این بیبی چک منفیه فقط

169 بازدید | 6 پست

سلام خانما شبتون بخیر.

من یه ماهه پریودم عقب افتاده تقریبا همه نوع دمنوشم خوردم فایده نداشت یه ده روزشاید کمتر بعد عقب افتادنش سوزش شدید داشتم و بعد یه مقدار خونریزی که فمر کردم عقونت ادرار دارم ولی عفونت نبود چون دیگه نه سوزش بود نه هیچی. خونش هم قرمز بود.

الان دو هفته هست بیبی میزنم هاله میندازه بعد حدود یه ساعت. سر دخترم بعد 15یا فمر کنم 20روز تازه بیبی چک مثبت شد قبلش همش منفی بود اما اون همون اول مثبت شد.

الان میخوام بدونم با این تفاسیر بیبی چک من منفیه دیگه! یعنی هاله ملاک نیست... عزا گرفتم بچه نمیخوام. فردا میرم آزمایش چون تنبلی تخمدان دارم یکم پریودام نامنظمه دلی دیگه یه ماه نبود همیشه وقتی دو سه روز دمنوشم میخورم پری میشم اما هیچی افاقه نمیکنه این بار.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول ننداخته اخه حدودا نیم ساعت بعدش ندیدم چون دیدم منفیه ولش کردم نمیدونم خدا کنه ازمایش دادم منفی باشه علائمم عین سر دخترمه و با هیچی پریود نمیشم. دمنوش غلیظ دارچین زعفرون هم چندبار خوردم فایده نداره فقط به خاطر دو ماه که متفورمین و گلوکوفاژ خوردم میترسم سونوگرافیه گفت مشکلی نداره جاس ال دی متفورمبن بخور