2777
2789
سلام.پسر من پیش دبستانی هم نرفته اما یه مدت مهد میرفت اونجا هم اصلا همکاری نمیکرد الان مداد رو هم یه خط درمیون درست دستش میگیره حتی به نقاشی هم علاقه نداره .چیکار کنم علاقه مند بشه
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخمل اول من هم همینطور بود
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پدری از من در اورد الان که نهم هست بهتر شده اوایل که به زور و کلمه ها رو بزرگ می‌نوشت تا زود فرار کنه بعد یه خط درمیان مینوشت اصلا یه سال معلم درست حسابی نداشت دفتر هم نداشت جونمواورد بالا
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خخخخ لیا دختر من فقط استراحت میکنه دوباره مینویسه ولی پسر بچه طبیعی کم کم درست میشه نگران نباش فقط تشویق کن من برچسب میزنم براش هم به صورت دیکته میگم مشق و راحت تر مینویسه
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
خودت بدون اینکه بفهمه میخوای که درس بخونی.برای خودت کتاب دفتر بگیر اونم تقلید میکنه و بگو میخوام درس.بخونم و تلوزیونو بازی بعد از درسه.بعدش اگه نیومد بگو میشه بیای کمکم کنی؟بعد بگو کتابای خودتم بیار با هم بخونیم
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
دختر من اوله..خانمشون گفته اصلااا موقع مشق نگاهشونم نکنید تا هوا هم روشنه بنویسن شب دچار اضطراب میشن!! کلا سه خط بهشون میگه روز اول حلق اویز کردم خودمو الان دو روز محل نمیزارم خودش احساس مسئولیت میکنه..دیر مینویسه ولی من دیگه حرص نمیخورم
با نظر عبوس موافق نیستم باید از الان مستقل بار بیاریش و خودت فقط نظارت کنی کارهاشو انجام بده الان هم تازه درس شروع شده طبیعیه این کارهاش اگه سخت بگیری از درس زده میشه
نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
مداد درست در دست گرفتن هم خیلیییی مهمه معلمشون ب شدت تاکید داشت من خودم دست چپم نمیتونم یادش بدم توجه منو ک دید مدام دستش رو ب حالتهای مختلف میگرفت از بالا مینوشت اصن ی وضی برای معلمشون نوشتم نوشتنش رو چک کنید نوشت در کلاس موردی ندارد فهمیدم حساسیت منو دیده میخواد هعی جلب توجه کنه..کلاااا خودمو زدم ب اون راه تا خودش احساس مسئولیت کنع
مرسی از راهنمایی همگی.یکم خیالم راحت شد.خداکنه درست بشه و مسوولیت پذیر
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری