2777
2789
عنوان

به نظر شما همسرم با اینایی که میگم دوسم نداشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 26 پست
ایول واقعا(:

چیشد

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
اسمش وابستگی و مهر طلبی ن عشق 

البته طلاق خیلی داغون میکنه آدمو . جا داره برای ساختن ولی باید هر دو طرف مشاوره برن تا رفتارای اشتباهشونو کنار بزارن و اینکه اول از همه مستقل بشن از اون آپارتمان بیان بیرون نه برادرو مادر پدر این خانم از دعوا ها باخبر بشه نه مادر پدرو خواهرشوهره . دو تا آدم بالغ آبروی خودشونو که نباید ببرن جلو دیگران . و اینکه هر دو باید کلاسای کنترل خشم برن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاهد پیدا کن که خود شوهرت آوردت خونه بابات دوست منم همینکارو باهاش کردن همسایه های خونه پدرش اینا د ...

برادرم دید با خوشی  اومدیم گفتن میتونه شاهد قبولش کنند

ببخشید اسی ازدواجتون سنتی بود؟

بله البته ۸ ماه نشون  بودیم من برای دفاع دکترام شهرستان  بودم اینم بگم  مادرشوهرم تهمت اینم بهم زد که ده سال شهرستان بودی معلوم نیست چه  غلطایی کردی

برادرم دید با خوشی  اومدیم گفتن میتونه شاهد قبولش کنند

بستگان نزدیک فک نمیکنم

باز از در و همسایه پرس و جو بکن یا اگر مغازه داری هست اونجا از اونم بپرس

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
جدیدامیگن شهادت بستگانم قبوله

خب دیگه خیلیم خوب

عریزم چرا عزت نفس نداری

اعتماد بنفس نداری؟؟؟

شوهرت خسیس بود سیاه و کبودت میکرد

الان دنبال اینی که ببینی عاشقت بوده یا نه؟؟؟ که چی بشه؟؟؟

کلکسیون صفات منفی و سطح پایین تر از این مرد نیست

دنبال عشقشی؟؟

عریزم چرا عزت نفس نداری اعتماد بنفس نداری؟؟؟ شوهرت خسیس بود سیاه و کبودت میکرد الان دنبال اینی ...

حق با شماست من خیلی التماسش  کردم گفتم زندگیمون  اولشه نزار سر هیچ از هم بپاشه ولی جوابم  نداد الان دیگه اصلا سراغش نگرفتم دیگه.