2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرید ملک که همیشه خوب بوده،اگه خونه فعلی قدیمی ساخته و از نظر موقعیت جایی هست که با بالا رفتن قیمت ها بالا تر نمیره،میتونی بفروشی و یه ملک با یه لوکیشن خوب بخری(مثلا تو خرید خونه،عرض خونه خیلی مهمه،مثلا سر دوبر بش یا موقعیت های دور و برش که دسترسی به همه چی داشته باشه)که در دراز مدت ارزش افزوده بشه ملکت عالیه ولی عجله نکن،بنگاه ها معمولا میزنن تو سر ملک و یادت باشه تو دیوار نزنی ملک رو چون چو میفته دهن مردم و بنگاه دارای محل و قیمت ملکت رو میارن پایین. 

خرید ملک که همیشه خوب بوده،اگه خونه فعلی قدیمی ساخته و از نظر موقعیت جایی هست که با بالا رفتن قیمت ه ...

حرفات خیلی عالی بود درسته ولی الان تو دیوار گذاشتم چون مجبور بودم راه دیگه نمی دونستم و اینکه خونم پارکینگ نداره خودم هیچ وقت نمی تونم استفادش کنم چون بلاخره ماشین همیشه داریم خونم کوچیکه باید متراژ بالاتر بگیرم

سلام یه سوال برای درمان روده ت پیش چه دکتری رفتی

اگه مشهد هستی می دونی کجارو میگم احمد آباد توی ساختمانی که قبلا تالار سپیده بود الان شده ساختمون پزشکی دکتر محمودیان فکر کنم متخصص است

ببخش اینجا مزاحمت شدم  راجب دارو هایی که تو ی تاپیک گذاشته بودین منم عین شمام چند ماهی هس درگی ...

بله من کاملا خوب شدم اگه مشهد هستین خواستین آدرس متخصصی که رفتم بدم واقعا کارشون عالی بود