ثمر1370 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 873 عنوان کیا تونستن از پس فکرای منفی بربیان و کمتر فکر و خیال کنن 202 بازدید | 8 پست سلام قشنگا من خیلی به چیزای منفی فکر میکنم اصلا داغونم از فکر و خیال چیکار کنم طرز فکرمو تغییر بدم؟اگه کسی راهکاری داره کمکم کنه لطفا 1401/11/29 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهههههههههههههههههه4 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 504 من، تاخلاص شدم کل مشکلامم حل شد تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی میمونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴
magoofi عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2489 از اون چیزایی که فکر تو میبرن اون سمت دوری کنوقتی داشتی بهشون فکر میکردی سریع به ی چیزی که برات جالب تره فکر کن
ثمر1370 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 873 من، تاخلاص شدم کل مشکلامم حل شد توروخدا بگو چه جوری خلاص شدی؟
ثمر1370 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 873 از اون چیزایی که فکر تو میبرن اون سمت دوری کن وقتی داشتی بهشون فکر میکردی سریع به ی چیزی که برات جا ... بدبختی اینجاس اون لحظه هیچ چیزی جالبی به ذهنم نمیاد.انگار به پوچی رسیدم
magoofi عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2489 بدبختی اینجاس اون لحظه هیچ چیزی جالبی به ذهنم نمیاد. انگار به پوچی رسیدم پس پاشو یه کار دیگ انجام بدهاین فکرات توی دنیا واقعی هم هست؟من اینطوری بودم که چند وقت ی بار باید فکر میکردم تا آروم شم
ثمر1370 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 873 پس پاشو یه کار دیگ انجام بده این فکرات توی دنیا واقعی هم هست؟ من اینطوری بودم که چند وقت ی بار بای ... من اصلا اصلا آروم نمیشم با این فکرا فقط استرس به جونم میفته.یه جاییم زندگی میکنم که مشاور و روانشناس نداره خودمم از پس خودم برنمیام کلافه شدم دیگه
magoofi عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2489 من اصلا اصلا آروم نمیشم با این فکرا فقط استرس به جونم میفته. یه جاییم زندگی میکنم که مشاور و روانشن ... مشاوره آنلاین نمیشه؟اینبار بنویس هر چی که به ذهنت اومدآنقدر بنویس تا خسته شیبعد ی بار بخون اونا روببین با عقل جور در میاد؟