2777
2789
عنوان

شما باشید چکار می کنید

116 بازدید | 18 پست

بچها ما یه ماشین داریم به هزار قرض وام گرفتیم مادر شوهرم همون روز ک خریدیم روز بعد می گفت بفروشین چون ما با اونا هستیم الان اگ پنج دیقه بریم بیرون چیزی بخریم میگه منم باهاتون میایم اگ هم بهش نگیم هزارتا نفرین می کنه شوهرمم می گه ما جونیم شاید یکبار دوست داشته باشیم تنها بریم باید خودش درک کنه چندبار نبردیمش باهامون قهر می کرد شوهرمم ناراحت میشه از دستم ک چرا نمیای با من از اون میترسی شما جای من بودین چیکار می کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه انقدر بدم میاد ازین ننه هایی ک باعث خراب شدن و عذاب زندگی بچشونن عقده کارایی ک شوهرشون نکرده رو از پسرشون پس میگیرن

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

وا همه مینالن که شوهرمون همه جا ننه اشو میاره بعد شوهر تو انقدر فهمیده لس تو ازون ور بوم افتادی؟

اصولی و درستش اینه که گاهی با خودتون ببریدش اما اگه نشد ببرید اونم باید درک کنه و کنار بیاد.

من سعی میکردم همیشه ببرمش بیرون با ماشینمون اگر خونش نزدیکه و میفهمه رفتید بیرون راه فراری نمیمونه

ما هم هرجا خودش دوست داره باید بره نظر من اصلا مهم نیست 

چون تو خونشون هستم برمی گردم باهام قهر می کنه 

قهرر کنه کار اشتباهی نکردی که

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
وا همه مینالن که شوهرمون همه جا ننه اشو میاره بعد شوهر تو انقدر فهمیده لس تو ازون ور بوم افتادی؟ اص ...

بخدا میبرمیش ولی جرات ندارم تا سر کوچه برم اخم می کنه نفرین می کنه

اه اه انقدر بدم میاد ازین ننه هایی ک باعث خراب شدن و عذاب زندگی بچشونن عقده کارایی ک شوهرشون نکرده ر ...

جوونیای خودشون همه کارو کردن همه جا رفتن حالا زندگیو ب کام ما تلخ کردن

جوونیای خودشون همه کارو کردن همه جا رفتن حالا زندگیو ب کام ما تلخ کردن

برات مهم نباشه خدایی نکرده بدی ای در حقش نمیکنید ک نگران نفرینش باشید خب شما جوونید دوسدارید زندگی کنید دونفره سفر رستوران گردش برید

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .